slide show
2010-06-14 / POSTED IN: Videos

Gammal GAC shortcut Taylor Swift

Hittade en video från 2006 - GAC Shortcut heter den, som Taylor var med i när hennes debutalbum släpptes! Ni kanske har sett den, men i så fall är den verkligen värd att titta på igen! Blev så enormt glad när jag såg den, för hennes drömmar har slått igenom!! :)







Nu, fyra år senare - CMA entertainer of the year, grammyvinnare, album som sålt miljontals kopior, egen turné som blev utsåld på bara några minuter - kan ni förstå hur långt hon verkligen har kommit?! <3<3

Love Love Love
Postat av: Henrietta

Varit fan sedan hon kom ut, jag ÄLSKAR henne. INGEN visste vem hon var då men jag har vänner i USA som berättade om henne. Jag älskar henne och jag tycker det är jätte kul att se någon som inte bara har hört ''Love Story'' och tror att de är hennes största fan. Du verkligen bryr dig om henne och det gör jag också!! Hon är bara SÅ rolig och intelligent och söt! Jag har typ sett varenda intervju med henne och sånt men det är kul att du postar sånt här :-) Det finns flera såna här videos på www.GAC.com där hon är med Abigail och man ser henne i skolan mer och sånt! :-D Jaaa, jag vet jag kan mycket om henne men hon är så fin ;-) Puss!

2010-06-30 @ 16:43:40
Postat av: Henrietta

Fast det är lite konstigt att du som är ett jätte fan inte har sett de här förut.

2010-07-02 @ 10:25:14
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

jag har sett den henrietta - för länge sedan, så jag förstår inte varför du försöker antyda någonting. jag la upp den, dels för att sprida den om någon annan inte hade sett den - och dels för att jag tycker verkligen den är värd att se den gång till.

och kan du förklara varför det skulle vara konstigt om jag inte hade sett den förän nu? skulle det göra mig till ett mindre fan, enligt dig, om jag inte sett den innan? och på vilket sätt?



2010-07-04 @ 09:39:53
Postat av: A

god morgon! :)

2010-07-04 @ 09:54:02
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Anonym

jävlar vilken fin design :D

2010-07-04 @ 10:35:19
URL: http://photobyminna.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: