slide show
2010-01-31 / POSTED IN: Övrigt

Sorry, Sorry, Sorry!

Det har hänt rätt mycket på Taylorfronten nu, men blogg.se funkade inte igår eftermiddag (var det bara jag kanske, för jag kunde inte logga in?) och sedan på kvällen var jag barnvakt för minatvå småsystrar, så kunde inte uppdatera då!
Det har kommit ut några klipp angående Valentine's Day med Taylor Swift. Ett klipp från filmen med Taylor och en video där det är en intervju med Taylor om hennes karaktär och hur det kom sig att hon fick en roll i filmen. Det jag undrar är om hennes karaktär heter Samantha eller Felicia!??? Jag tror hon heter Felicia (eller okej är ganska säker, eftersom Taylor säger det i första intervjun) men varför håller alla på att velar? Det är samma sak med Taylor L's karaktär, han heter Willy i hans intervju men vissa säger Tyler? Jag fattar inte .. ngn som vet?

Klipp från Valentine's day

Haha längtar verkligen till filmen, den verkar grym!

Intervju!Taylor Swift på "The Early Show"
Här är några bilder från när taylor övar på sitt första soloframträdande på The Grammy Awards som visas inatt här i sverige. Kanal 9 sänder den från 02:00 - 05:35 och sedan har jag för mig Star! också visar den! Jag själv har inte de kanalerna så jag kommer se den på grammy's officiella hemsida.
 

Idag twittrade Taylor detta: "I'd hug you right now but... You're really sparkly and I know stuff would fall off." -@caitlinbird
Jag antar att detta handlar om pre-grammy festen som Taylor var på idag. Jag fullkomligt ÄLSKAR hennes klänning, lika sparkly och vacker som Taylor själv. Jag är väldigt nyfiken vad hon kommer ha på sig ikväll!Här är fyra bilder från Sugar Magazine!
Jag vet att ingen kan vara perfekt, men taylor är väl ganska nära? erkänn??

Alla bilder är hittade på denna fansida, videorna är hittade på youtube!

Love Love Love

- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: