slide show
2010-01-18 / POSTED IN: Övrigt

Hey Swifties!

Hade börjat fundera på att starta en fanblogg för Taylor länge nu, men har varken haft photoshop eller någon som kunde hjälpa mig med design. Men nu har jag en testversion av photoshop och detta är en av mina första header jag gjorde. Jag tyckte den blev ganska bra för att aldrig ha haft skills att göra det förut.
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och ni får gärna komma med tips och idéer för sidan. Jag kommer även lägga upp klipp och annan information som kanske utspelade sig förra veckan, en månad sen eller till och med ett år sedan, eftersom det är som sagt en helt ny sida.
När Taylor Swift vinner "Entertainer of the year" på CMA 2009!

Love Love Love- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: