slide show
2010-12-28 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Svar: Nej, de har inte skilt sig. Hennes mamma slutade jobba när Taylor föddes och var en "stay-at-home-mom" när hon växte upp. Hennes pappa arbetar fortfarande och har förmodligen inte lika mycket tid som Andrea att hänga med Taylor överallt. En annan anledning till varför Taylor ofta är med sin mamma är för att de är bästa vänner så hon vill umgås mycket med sin mamma. Andrea hänger också med på turné och är med på varje konsert :)

 

Svar: Maja, mejla mig gärna istället så kan jag svara på dina frågpr. Inlägget blir väldigt långt om du vill att jag ska svara på alla!


Jag försöker svara på varje fråga ni ställer i kommentarerna, men det är som sagt mycket bättre och lättare för mig om ni mejlar istället till taylorswiftsweden@hotmail.com om ni vill veta sådana här småfrågor om Taylor. Istället kan jag prioritera viktiga frågor som undras och lägga upp inlägg om de istället! :]

 

Postat av: elin,

Taylors mamma är väll hennes manager? eller? :s :D

2010-12-28 @ 19:10:59
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

sv: vet inte om hon är hennes manager, men hon har någon roll i taylor's "management" eller vad det heter :)

2010-12-31 @ 09:56:29
URL: http://taylorswiftsweden.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: