slide show
2010-12-04 / POSTED IN: Videos

CMT Artists of the year

Igår sändes alltså CMT Artists of the Year där Taylor var en av de fem artisterna som blev hedrade med en CMT Artist of the Year. Nedan kommer hela programmet, men om ni inte vill se hela, så hittar ni Maroon 5's cover av Mine vid 20.00 och Taylors hedring vid 46.15 och några minuter framåt. Bland annat får vi se Selena Gomez prata om Taylor, Hayley Williams (från Paramore) presentera henne och sedan då Taylors tacktal. Det är allt värt att se, och Taylor ser FANTASTISK ut! Även Maroon 5's cover var helt otrolig. Se programmet nedan.

 

Källa

 

Postat av: Felicia

så vacker. så underbar. <3

2010-12-04 @ 10:04:49- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: