slide show
2014-11-21 / POSTED IN: Nyheter

Taylor fortsätter att slå rekord

I veckan gjorde Taylor historta som den första kvinna att ersätta sig själv som etta på Billbord Hot 100. Med sin nya singel Blank Space steg hon från plats 13 till plats 1, och på så sätt petade hon ner sig själv från första platsen som hon hade med singeln Shake It Off. Det är första gången under de 56 år som Hot 100 funnits , som en kvinnlig artist har petat ner sig själv från första platsen.

1989 fortsätter att toppa Billbord 200, vilket gör 1989 det andra albumet i år som spenderat tre veckor på första plats. Rekordet med flest veckor på första plats hålls av soundtracket till filmen Frost, som låg i totalt 13 veckor på första plats.
Totalt har 1989 sålt i 2 miljoner exemplar i USA, detta placerar 1989 på en andra plats över de album som sålt mest exemplar i år. Även denna fösta plats innehas av soundtracket till Frost, med sina 3,25 miljoner sålda exemplar.

Vill veta mer, kan du läsa artiklarna ”Taylor Swift's '1989' No. 1 for Third Week on Billboard 200” & “Taylor Swift Makes Hot 100 History With 'Blank Space'
 
Källa
 
 



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: