slide show
2014-02-10 / POSTED IN: Övrigt

Upplevelser från Berlin den 7:e februari

Hej alla läsare på TSS. Emmy här. Jag har precis kommit hem från Berlin och som Andrea nämnde i ett tidigare inlägg så var jag där för att se Taylor. Tänkte ge er alla en liten insiderblick på hur det är att se RED-turnén live.
 
O2 World Arena hade redan veckan innan konserten gått ut med att batteridrivna ljusslingor var förbjudna, så skylten jag och min vän jobbat hårt med gick inte att använda. vi fick tänka om. Jag tror vi köpte ca 250 glowsticks som man knäcker och så lyser de ca 3 timmar. Utanför arenan träffade jag en tysk tjej vid namn Fran som jag träffade i Nashville och som jag hållit kontakten med.
 
Nedre bild: Fran, jag och Johanna
 
Jag hade på mig en röd klänning, rött hårband och röda blinkande plasthjärtan så hela jag och min vän syntes rätt rejält kan man väl säga. Lägg sedan till skylten. Vi hade skurit ut två st tvåor i kartong som vi hade med oss in på arenan och väl där inne under öppningsakten så knäckte vi alla glowsticks och tejpade fast dem. Det var flera stycken som hade gjort samma typ av skyltar men våra stack ut tack vare de färgade glowsticksen i mängder. Efter att ha fixat skylten blev vi rätt utpekade på läktaren omkring oss, men vi var otroligt pepp på att bara ha kul och njuta fullt ut av att se denna turné en sista gång att vi dansade även när öppningsakten var slut. 
 
 
Efter några minuter av dansande och hoppande upp och ned petade damen i 50-års åldern som satt bredvid mig på mig och pekade neråt golvet. Där stod Taylors mamma Andrea Swift och log åt mig och min vän. Hon gjorde tecknet för 22 och pekade på oss. och så vinkade hon att vi skulle ta våra saker och komma ner! Jag slet tag i min väska och klättrade över alla människor innan jag för första gången kunde krama Taylors mamma och tacka henne för att hon uppfostrat en fantastisk dotter. När jag väl släppt taget om henne så frågade hon om vi ville se showen från första raden istället. Vilket vi såklart inte sa nej till (vi snarare hoppade upp och ned och skrek "thank you, thank you" om och om igen). Det var ca 100 personer som försökte ta sig fram till henne och hon hade säkert 5 säkerhetsvakter runt sig, så hon tog mig i handen och sa "hold on thight sweetie" och drog mig genom kaoset. Väl framme, LÄNGST FRAM bad hon mig och min vän att fortsätta som tidigare och dansa och ha kul.
 
 
Jag tycker aningen synd om tjejerna på rad 2 som var väldigt korta, men jag gjorde som Taylors mamma sa och hade fantastiskt kul hela konserten, mina ben dagen efter kan vittna om detta. Det var 6:e gången jag sett Taylor live, och helt klart bästa platsen jag haft. Under Sparks Fly flög hon inte tillbaka som hon brukar, utan hon gick tillbaka genom publiken, och väl framme vid scenen valde hon att gå längs med den främre raden och skaka allas hand som tack för att vi var bra fans. Så jag fick ett leende och skakade hand med min absolut största idol och förebild. Jag fick inte Club Red men hon vet att jag finns, och hon är glad att jag finns. Det finns ingen bättre känsla än det!
 
 
 
Att sedan ingen mindre än Ed Sheeran dök upp som gästartist och jag fick höra min absoluta favoritlåt från min favoritfilm framföras av mina två favoritartister inte mindre än två meter ifrån mig... obeskrivligt. Magiskt. Ett perfekt avslut på en helt perfekt kväll. Tack vare Andrea Swift, Taylors mamma så fick jag uppleva Taylors konsert på helt klart arenans bästa plats!
 
 
 
Postat av: Sanna

ÅÅÅÅÅH, jag har nog aldrig varit så avis i mitt liv. Herremingud, låter på riktigt som en dröm. Önskar jag kunde varit där <3

2014-02-10 @ 23:45:17
Postat av: Anonym

Det skulle bara roligt om ni som bloggar kunde skriva lite om er själva så att vi vet lite vilka ni är. Ni gör ett fantastiskt bra jobb med bloggen!:)

2014-02-11 @ 07:06:34
Postat av: Line

Åh, jag blir så glad utav att läsa detta!

2014-02-11 @ 10:03:22
Postat av: Joy

Grattis! Så tur ni hade! Haha blev så avis så jag ba whuut när jag läste att ni fick stå på första raden. Haha.

2014-02-11 @ 14:56:39
Postat av: Johanna

<3 bästa kvällen!

2014-02-11 @ 16:49:34
Postat av: Anonym

Lyckan som uppstår när man sitter på en restaurang i en liten by i Italien och dem börjar spela Fearless<13

2014-02-11 @ 18:56:45



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: