slide show
2012-09-23 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Fortsätt rösta på MTV EMA!

Ni kan enkelt rösta på Taylor inför MTV EMA som håller till den 11 november i Frankfurt, Tyskland, genom DENNA sida. Spara sidan som favorit och se till att rösta så många gånger ni kan. Ni behöver inte logga in eller skapa ett konto, och om ni använder ovanstående länk så kommer ni till Taylors "artistsida" på MTV där ni hittar Taylors nomineringar och kan rösta DIREKT. Det har aldrig varit enklare att rösta - så se till att göra det!
 
Inget ord om Taylor kommer att närvara vid galan men vi får väl hoppas!
 
Postat av: Karin

Hej! Har ni läst i DN om att Taylor skulle vara en Mitt Romney supporter, och att hon har samlat ihop pengar till detta under konserter och så..?

Vad grundar dom det på? Det kan väl inte vara fakta?? Inte för att det spelar någon roll vad för politisk åsikt hon har egentligen, men alltså... Romney... Nä, det tror jag inte på. Och då är jag arg på DN som sprider falska nyheter.

Svar: Nej, det har vi inte läst! Tror du artikeln finns på nätet?
Är övertygad att Taylor inte är en Mitt Romney supporter. Skulle säga att det är näst intill omöjligt! Tro inte på allt som står. Vi kanske ska sätta oss ner och skriva ett ordentligt mejl till DN...
Taylor Swift Sweden

2012-09-23 @ 11:43:20
Postat av: Karin

Artikeln heter "Kändisarna sprider glans", men jag tror inte den finns på nätet ännu.

Precis vad jag tycker. Jag tror absolut inte på det, men jag tycker det är ganska konstigt med tanke på att DN är en så pass stor tidning.. Vad har de fått det ifrån, liksom? Jag har sökt en massa på Google, i tron om att de har fått det ifrån någon amerikansk tidningsartikel, men det verkar inte så. Riktigt dålig stil av dem om de bara hittar på.

2012-09-23 @ 13:42:11
Postat av: Matilda

Kan man rösta på Taylor obegränsat eller finns det någon tidsgräns? :)

Svar: rösta rösta rösta! Vet tyvärr inte när sista dagen är för att göra det, men du kan rösta hur många gånger som helst varje dag :)
Taylor Swift Sweden

2012-09-23 @ 17:52:51
Postat av: Tonie

Detta var en superbra sida. Bara att Klicka ggr 5 och sen trycka på uppdatera knappen och sen på't igen :-). Och att Taylor skulle stödja Romney!? Det kan jag aldrig tro. Även om hon nu är rik och en av dom få som kan tjäna på att Romney blir president så tror jag inte det. Stödde hon för den delen inte Obama vid förra valet? Är inte säker på det, men jag har det nånstans i bakhuvudet. Och en sak till: Taylor dejtar ju Conor Kennedy och dom är ju super-demokratiska, så det lär inte vara sant.
"Grabbarna" på DN har nog slarvat lite i sin research och tappat bollen, så att säga. I Love U Taylor, 4ever <3.

Svar: Ja, det är så vi tänker med. DN har fått sig ett mejl så att de ska förklara sig tycker jag :)
Taylor Swift Sweden

2012-09-23 @ 22:12:47



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: