slide show
2012-03-28 / POSTED IN: Taylor Live

Om helgens awardshows

Kids Choice Awards:

Natten mellan lördag och söndag. Galan sänds live och Taylor kommer att närvara (med tanke på att självaste Michelle Obama ska ge The Big Help Award till henne verkar det vara bekräftat!). En hel del kändisar kommer vara på plats, såsom Justin Bieber, Josh Hutcherson, Selena Gomez, Emma Stone, Nicki Minaj samt Katy Perry och pojkbandet One Direction kommer att uppträda! Är nog inte en gala man vill missa.

'Oranga mattan', Countdown to Kids' Choice, börjar en timme innan huvudgalan, 7/6 c pm --> 01.00 för oss i Sverige. Den går att se HÄR.

Kids Choice Awards kör alltså därför igång 02.00! Tyvärr sänds inte galan på svensk tid på Nickelodeon, utan vi får hitta livestreamingslänkar som vanligt. Det brukar vare relativt enkelt att hitta dem!

Det kommer även ske en liveuppdatering här på TSS för er som är intresserade av att sitta uppe under lördagskvällen.

Ni kan fortfarande rösta på Taylor för Favorite Female Singer och Favorite Song HÄR.


Academy Of Country Music Awards (ACMs)

Är en otroligt stor galakväll för Taylor! Taylor är nominerad till hela tre priser, inklusive kvällens största pris Entertainer Of The Year för tredje året i rad. Detta är en kväll ni absolut inte får missa heller, men en del av er kommer förmodligen välja en natt att sitta uppe. Tycker personligen både galor kommer bli riktigt roliga att se, men förstår att de flesta av er kanske väljer lördagskvällen. MEN, det kommer ändå så ske en liveuppdatering här på TSS under söndagsnatten också.

Taylor kommer tyvärr inte uppträda, men ska presentera ett pris under kvällen! Om allt gått som det planerat, ska Taylor även ta med Kevin Mcguire som dejt!

När? Natten mellan söndag och måndag

Röda Mattan: Verkar börjar 00.00, men Taylor dyker aldrig upp förrän ung. 01:30. I så fall är det helt otroligt haha! HÄR.

Galan: 8 pm ET --> 02:00 även denna natt!



Mer detaljerad information, samt länkar etc. dyker upp dagen galan håller till. Tänkte dock att ni ville veta om ni planerar att vara uppe i helgen ♥
Postat av: Anonym

åhh tack tack tack för informationen, ni på taylorswiftsweden är så otroligt underbara under award shows!! tack för att ni tar tid och hjälper oss inkompetenta! ;) <3

2012-03-28 @ 21:29:10
Postat av: Lena

Det känns ganska onödigt att sitta uppe på lördag/söndag?, eftersom dom ändå visar galan på Nickeloden? Antigen på söndag eller måndag, har jag för mig...

2012-03-29 @ 15:43:28
URL: http://fgbsilfawdl.devote.se
Postat av: Linnéa

KCA kommer att visa på Nickeloden den 2 april kl 17.30.

2012-03-29 @ 16:39:18



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: