slide show
2012-01-06 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Juli

- Månaden började med en jättetråkig nyhet den 3 juli att Taylor hade blivit sjuk och var tvungen att ställa in konserter för första gången. Taylor har senare sagt att det krossade hennes hjärta att vara tvungen att göra fans besvikna.

 

- Behind The Scenes för Mean dök upp! I videon får vi höra Taylors Minnesota Soccer Mum dialekt, träffa på en get och annat roligt.

 



- Bildomslaget till Taylors nya singel Sparks Fly släpptes!



- Jordan uppdaterade Taylors facebook och informerade att Taylor hade blivit diagnoserad med luftrörskatarr (bronchitis) som hindrade henne att fortsätta med sin turné den 8 juli.

 

- Det dök upp bilder fråm CMA Festival som höll till under juni månad där Taylor fick ta emot CMC's International Artist Of The Year!

 

 

- Den 11 juli verkade Taylor äntligen vara frisk! Abigail twittrade om att Taylor hade fått tillbaka sina "golden pipes" och hon sågs även på Target i Nashville.

 

 

- Taylor nådde 7 miljoner följare på Twitter!

 

- Den 14 juli fortsatte Taylor äntligen med sin Speak Now World Tour i Montreal, Kanada! Det var under Taylors konsert i Toronto, Kanada, då Taylor valde att börja sjunga covers varje kväll. Först ut var ett medley av You Learn (Alanis Morissette), Baby (Justin Bieber) och She's So High (Tal Bachman). Ni kan se den HÄR igen.

 

 

- WONDERSTRUCK! Den 15 juli fick vi bekräftat att Taylors nya parfym skulle heta Wonderstruck och släppas i oktober samma höst i USA.

 

 

- Under konserten i Newark, New Jersey, blev det tekniska problem under Love Story då balkongen som Taylor står i som flyger över publiken, fastnade i luften. Taylor var då tvungen att hissas ner och lite kaos utbröts. Men Taylor tappade inte en enda not och fortsatte uppträda för fansen!

 



- Den 20 juli sågs Taylor i en supersöt korallfärgad klänning ute på gatorna i NYC! Några dagar senare fångades Taylor även på bild när hon lämnar radiostationen Z100.



- Taylor besökte som sagt radiostationen Z100 och nedan kan ni se ett klipp från intervjun igen!

 

- I slutet av juli blev Taylor nominerad till en Do Something Award! Detta på grund av hennes Speak Now Help Now som samlade in över 750 000 dollar till tornadosoffren i södra USA.

 

- Taylor sågs i Nashville, utanför hennes lägenhet, efter att hon varit och handlat! Tay hade på sig en söt sommarklänning ♥

 

 

- När Taylor befann sig i New York besökte hon gamla vännerna, radiopratarna från Australien, Hamish & Andy för en intervju. Under denna intervju bestämde sig Hamish & Andy att Taylor och dem skulle skriva en låt tillsammans - Chaperone Dads!

 

 

- En ny Cover Girl reklam dök upp. Se den HÄR igen.

 

- Åh... Vi glömmer nog aldrig när Taylor hade konsert i Grand Rapids, Michigan, och ändrade texten i Back To December. För er som inte vet är Taylor Lautner från Michigan, och Taylor valde därför att sjunga "So this is for the boy from Michigan" istället för "So if the chain is on your door, I understand". OMS!

 

Från 5:18



Postat av: Emmy

hittade denna..

http://www.youtube.com/watch?v=JKYBB8qfpWA



han har själv gjort om arrangemanget för piano och den är bland de bästa jag hittat! mejlade honom och har har skickat noterna som han själv skrivit då. så om det finns andra pianospelande fans där ute så kolla in detta och mejla honom ;)



nu ska jag ner till pianot ett tag hahah

2012-01-06 @ 16:56:30
Postat av: Elin

Jag kom att tänka på att Taylor har ju sett vår fan-video(om jag inte minns helt fel), men har vi fått reda på mer? Asså har HON skrivit tillbaka till oss eller har hon skickat en video som tack? :) Hur har vi fått reda på att hon jar sett den? :D



2012-01-06 @ 23:13:22



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: