slide show
2011-08-08 / POSTED IN: Event

Teen Choice Awards 2011

Vilken kväll! För några timmar sedan var det då äntligen dags för den årliga stapeln av Teen Choice Awards och vi fick för första gången se Taylor på deras "blåa matta" och ta emot priser på scenen. Taylor anlände till mattan strax efter 01.30 (svensk tid) och såg helt otroligt bedårande ut i Marilyn Monroe stil med vit klänning och håret uppsatt i en fin tofs! Hon var vacker igår och verkar ha haft en underbar kväll. Själv tycker jag hela galan är värd att se (se Part 1 här) - dels för att man fick se Taylor några gånger i publiken, men också för att det var en fantastisk rolig natt för alla som var där!

Under kvällen sågs Taylor sitta bredvid bland annat Joey King, Justin Bieber, Ashley Greene, Selena Gomez, Ashton Kutcher och Taylor Lautner. Nedan kan ni kika in alla bilder (som senare kommer uppdateras till HQ!) och videos från showen!

Taylor fick ta emot kvällens största hedring The Ultimate Choice Award som hennes vän Emma Stone presenterade henne till, tillsammans med ett ihopsatt klipp om henne. Ni kan se allt det lite längre ner i inlägget! Förutom det vann hon fem andra priser: Female Artist, Female Country Artist, Country Single (Mean), Break-up Song (Back To December) och Red Carpet Fashion Icon! GRATTIS Taylor! ♥













Taylor presenteras av Emma Stone för Ultimate Choice Award och fem andra priser (4.00)

 

Källa #1

Källa #2

Videokälla

Postat av: Tonie

Guuuuud vad söt och vacker Taylor är! Klänningen och frisyren passar henne verkligen helt superbra! Jag är så jäkla, jätte, super-glad att hon vann så många priser :-). Är inte förvånad, men ändå mkt. glad att mina och alla andra swifties "ansträngningar" med röstandet gav resultat och ledde till att Taylor fick det hon förtjänade. Och 5/6 priser är superbral. Inte 100 % perfekt, men ändå helt fantastiskt. Grattis Tay! Taylor är SÅ jäkla värd ALLA priser hon kan få/ har fått.



Och som vanligt är Taylor ödmjuk, fantastisk, vacker och helt underbar. Det är just detta som gör denna kvinna så fantastisk: det spelar ingen roll hur mkt. man älskar henne, man kan från en dag till den andra älska henne 100% mer än innan. Helt otroligt!



I love U Taylor <3! So much more than U can ever understand! :'-). Taylor 4ever in my heart!

2011-08-08 @ 13:32:41
Postat av: Emmy

hon är så vacker att jag nästan dör <3



och hon vann så mkt <3 helt underbart. lite glädjetårar här faktiskt

2011-08-08 @ 16:12:28
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: