slide show
2010-11-04 / POSTED IN: Nyheter

Taylor till Sverige den 2 december!

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! Äntligen har ett datumet blivit satt för när Taylor kommer till Sverige för att promota Speak Now på Skavlan och det är den 2 december. Universal Music Sweden har gått ut med ett pressmeddelande via My News Desk där de skriver om miljonveckan, och sedan i slutet står det:

Taylor planerar nu en turné för Speak Now, som i dagsläget är satt till 85 spelningar i 18 länder under 2011. Härnäst ser ni henne i Skavlan den 3 december.


(programmet sänds på fredagar, men spelas in på torsdagar - alltså den 2 december)

JAG ÄR SÅ GLAD, JAG ÄR SÅ GLAD, JAG ÄR SÅ GLAD! Överlycklig att vi nu fått ett exakt datum, så vi som ska vara med på programmet kan nu även boka eventuella tågbiljetter och allt sådant. Jag blev på ett sätt oändligt lättad över att se det exakta datumet, för nu har vi ändå en månad på oss att förbereda oss inför hennes besök :):)

Har ni biljetter till programmet? Då kanske vi ses där!

Update: Så som det ser ut nu är biljetterna slutsålda. Fick mina reserverade redan i mitten av September och efter två-tre veckor fick folk besked att de vad slut. Ni som inte har biljetter - det ni kan göra är att mejla publik@skavlan.com och be dem skriva upp er på kölistan, så kanske det ändå finns möjlighet för er att vara med om någon avbokar. Biljetterna är gratis.


Postat av: GossipBay

Sv; Ok :)

2010-11-04 @ 12:41:27
URL: http://gossipbay.blogg.se/
Postat av: Jenny

kan man köpa biljetterna?

eller vart får man dem ifrån?

jätte tacksam för svar :)

2010-11-04 @ 13:57:43
URL: http://prettylittlelie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kostar de pengar? Var spelas Skvalan in?

2010-11-04 @ 19:28:25
Postat av: Tonie

Är med på listan sen mitten på september, men är ganska säker på att det är kört. Som vanligt i mitt liv :-(. Är nog lika bra, lär nog bli jobbigt att träffa henne. Det troliga är att det inte kommer leva upp till mina förväntningar eller så kommer jag börja gråta om jag träffar henne. Grät mig igenom Speak Now när jag lyssnade på den. Både pga glädje, men främst pga sorgen över att hon aldrig kommer bli min ;-(.

2010-11-04 @ 20:39:26
Postat av: Lisa

vart beställer man biljetterna?

jag vet att de är slut men hur får man dom annars också?

2010-11-04 @ 21:35:16
Postat av: Emmy

för att få biljetter gick man in på SVTs hemsida för Skavlan, där fanns ett meddelande om att de sökte publik och en mejladress man mejlade sitt intresse till. Enkelt och smidigt. och GRATIS :D

har länge velat åka dit men aldrig anmält mig, och när favvoshowen och favvoartisten är på samma ställe - gratis - då passar jag på :D

2010-11-04 @ 23:51:17
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: