slide show
2015-01-21 / POSTED IN: Övrigt

66 Reasons Why Taylor Swift Is a Street Style Pro

Tidningen In Style har gjort en lista med 66 anledningar varför Taylor är ett "Street Style Pro". Hela listan hittar ni här.
Swift chose head-to-black for an outing in New York City, where she wore a J Brand leather jacket, dark skinnies, and Rag & Bone booties.
 
 
Källa
 
 
Postat av: Christina

Ska Taylor komma till Sverige under Europa turnén?
// Christina

Svar: I dagsläget är det inte särskilt troligt att hon kommer till Sverige under Europa turnén. Europa delen pågår under ca 1,5 vecka. Under den tiden besöker hon ca 6 städer, mellan varje stopp skall ju scenen och flyttas och monteras upp i nästa stad, villet tar lite tid. Och med tanke på att hon skall vara tillbaka i USA ca 1 vecka senare och dra igång turné där igen, så är chansen ganska liten att vi får ett Sverige datum innan sommaren. Så vi håller tummarna för att hon kommer hit i höst eller under nästa år istället :) Kram Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-01-21 @ 11:31:37- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: