slide show
2015-02-04 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Tillbakablick på året 2014 - December

Så var det dags för den sista tillbakablicken över året som varit. Hoppas att ni tyckt om att blicka tillbaka på det fantastiska år som varit och nu känner er redo att följa Taylors framgångar ännu ett år.
 
» Den 1:a december bekräftar Taylor att hon kommer ta med 1989 World Tour till Australien med konserter i Sydney, Brisbane, Adelaide och Melbourne.

» Den 2:a december var Taylor i London och spelade in Victoria's Secret Fashion Show för andra året i rad.
 

» Taylor pryder omslaget av Billboard Magazine då hon är årets "Woman Of The Year".
 
 
» Taylor nominerades till tre katoegorier till 2015 års Grammy Awards trots att 1989 släpptes så sent att det kommer med på 2016 års gala. Alla tre nomineringarna var därför för låten Shake It Off. Record of the Year, Song of the Year och Best Pop Solo Performance.

» Den 7:e december uppträder Taylor på KIIS FM's Jinge Bell Ball i Los Angeles. Taylor ser fantastisk ut på röda mattan, men in intervjuerna kan man tydligt höra att hon har strupkatarr. Hon kämpar sig dock igenom framträdandena helt fantastiskt bra! (Blank SPace, WANEGBT, IKYWT, Shake It Off och Love Story)
 
 

» Taylor ses till fantastiskt snygg i New York
 

» Dublin läggs till på turnéplanen för Europa.
 

» Taylor ses till i New York flertalet gånger med vänner som Lena Dunham, Karlie Kloss och sin lillebror Austin.
 
 
» Taylor blev utsedd till årets mäktigaste kvinna i Brittisk media på listan MediaGaurdian 100 Power List, som är en sammanställning av de 100 mäktigaste offentliga personer i medierna i Storbritannien. Taylor placerade sig på plats 10 på listan, de fösta nio platserna på listan kneps av män.

» Utställningen The Taylor Swift Experience öppnade på The Grammy Museum i Los Angeles.
 
 
» Taylors framträdanden på Victoria's Secret Fashion SHow sändes i USA.
 

» uh oh. look what I did:
 

» en BTS av reklamen till Incredible Things släpps
 

» Den 12:e december hölls galamiddagen för de kvinnor Billboard valt att hylla. Taylor fick ta emot sitt pris av fanet Gena Camerlengo som höll ett tal till Taylor som jag tror vi alla håller med om allt hon säger i. Taylors vän och artisten Ingrid Michaelson själg en fantastisk version av Taylors låt Clean.
 

» På kvällen den 12:e December hölls Z100 Jingle Ball i New York och Taylor var kvällens sista uppträdande. Hon fyllde år mitt under spelningen i Madison Square Garden. Hon sjöng låtarna Welcome To New York, We Are Never Ever Getting Back Together, Blank Space, I Knew You Were Trouble och Shake It Off.
 

» Taylor firade sin 25-årsdag den 13:e december med flera vänner i en fest i sin lägenhet på manhattan. Flera stora namn som Justin Timberlake, Jay Z, Beyonce, Sam Smith, Selena Gomez och Ansel Elgorth fanns på plats liksom flera vänner och hennes bandmedlemmar.
 
"When you’re making wish, but you already have all you really need standing around you."
 
 
» Det meddelas att Taylor kommer uppträda på BRIT Awards i London den 25:e februari.
 
» En video från The Voice släpps om Adam Levine, och Taylor syns mycket i videon. Den är mycket rolig. se den här.

» Den 18:e december når Taylor 3 miljoner sålda album och Blank Space slår hennes personliga rekord på 5 veckor som listetta på Billboard Hot 100.
 
 

» Både Billboard och USA Today utser 1989 till årets album, och USA Today utser även Taylor till årets artist.

» Den 22:a och 24:e december gick Taylor på musikaler på Broadway med sin lillebror Austin. Första kvällen såg de Broadwaymusikalen Beautiful och andra gången musikalen The River.Efter The River sågs Taylor till backstage med huvudrollsinnehavaren Hugh Jackman.
 
 
»  Den 25:e december blir Taylor den första artist sedan The Beatles att ha fyra studioalbum i rad att ligga etta på albumlistor i 6 veckor eller mer.
 
 
» Blank Space certificeras med 2 x platina i USA (2 miljoner ex sålda)

» Taylor twittrar bild på julklappen hon fått av sin mamma
 
 
» Den 29:e december bekräftas det att Taylor blir utsedd till Årets mest givmilda kändis för 3:e året i rad av organisationen DoSomething.org.
 
» den 31:a december bekräftas det att 1989 gått om soundtracket till Frozen i försäljningssiffror och blir officiellt årets bäst sålda album i USA!

» Året slutade med att Taylor uppträdde på Dick Clark's New Years Rockin' Eve på Times Square, New York. Hon uppträdde med låtarna Welcome To New York och Shake It Off.
 
 
 
 - Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: