slide show
2015-02-16 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor i SNL's The Californians

Igår deltog Taylor i 40-årsjubliet av Saturday Night Live. Taylor var med i en såpa-liknande sketsh med namnet The Californians, där hon spelade rollen som kusin Allison. I sketshen medverkar bland annat SNL-medlemarna Kristen Wiig, Bill Hader, Fred Armisen, Taran Killam, Kenan Thompson och Vanessa Baye.Källa
 
 
Postat av: Anonym

En lite en fråga, har en fanblogg men är sjukt osäker på hur man skriver källa, alltså, när skriver ni "källa" och när skriver ni "bildkälla" och "videokälla" ? :) tacksam för svar!

Svar: Det är ganska enkelt. Källan är den sidan där du hittat informationen som du publicerar. T.ex. har du hittat en skivrecension på dn.se som du delar till dina läsare, så är dn.se källan. Har du hittat text och bilder på olika sidor, är textkälla där du hittat texten och bildkälla där du hittat bilder. Kram Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-02-17 @ 11:15:10
Postat av: Angelique Skröder

Hej! Följ mig på blogkeen och jag följer dig tillbaka. Kram :-)

Min blogg på blogkeen http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=730139

2015-02-18 @ 20:45:31
URL: http://blogg.improveme.se/angelique/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: