slide show
2014-09-10 / POSTED IN: 1989

9 bekräftade låttitlar från 1989

Med artikeln i Rolling Stone Magazine och bonusartiklarna online finns det nu hela 9 låttitlar från Taylors nya album 1989. En av låttitlarna verkar komma från deluxeversionen som innehåller 16 låtar totalt, dvs vi har nu titlarna på mer än hälften av låtarna! Spännande! Här har jag sammanställt lite av vad Rolling Stone Magazine har berättat om låtarna. Vilken låt är ni mest intresserade av att höra än så länge?
 
- Shake It Off: Om att skaka av sig kritik och gå sin egen väg
 
- Bad Blood: Om en kvinnlig artist som förra året mitt under Taylors RED Tour försökte sabotera för Taylor genom att ta flera av hennes dansare till sin egen turné.
 
- Out Of The Woods: Om en olycka som inträffade när ett ex tappade kontrollen över ett fordon och hon såg sitt liv i flashbacks. En låttext från låten: "Remember when you hit the brakes too soon, twenty stiches in a hospital room"
 
- All You Had To Do Was Stay: Om ett ex som inte var villig att hänge sig till en relation
 
- I Wish You Would: Om ett ex som köpt ett hus två kvarter från hennes
 
- Style: Ska enl reportern låta som Miami Vice och vara om en kille med bakåtslickat hår och en vit T-shirt med en flicka i en tajt kjol... Taylor säger att låten skulle kunnat heta "I'm Not Even Sorry"
 
- Wildest Dreams: Om hur hon brukade se relationer som idealistiska och att hon varje gång trodde att just den relationen skulle leda till äktenskap och hålla för evigt. Nu går hon in i en relation genom att undra hur lång tid de har på sig innan allt går snett eller hennes publicist ringer och säger att det är en dålig idé.
 
- I Know Places: Skriven med Ryan Tedder från One Republic.
 
- You Are Love: En bonuslåt på deluxeversionen. Skriven med Jack Antonoff från FUN. Ska ha en Springsteen/Secret Garden-vibe och Jacks flickvän Lena Dunham (en av Taylors bästa vänner) säger att om hon och Jack gifter sig måste Taylor sjunga den på deras bröllop.
 
Källa
 
 



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: