slide show
2014-11-11 / POSTED IN: Övrigt

Ny design!

 
Som vi har väntat! Nu är äntligen den nya designen här... Ett stort tack till Nathalie Torpenberg som har kämpat med den här fina designen i några veckors tid. Även ett tack till alla era som donerade en slant för den i början av året - vi är evigt tacksamma. Vi hoppas ni är lika nöjda som vi är ♥
 
Nu i slutet på november startar vi vårt 6:e år här på webben och vi vill tacka alla som hängt med genom åren. Alla gamla och nya läsare - vi är så glada att ni fortfarande kikar in. Fansite-trenden har lagt sig något den senaste tiden och Facebook, Twitter och Tumblr har tagit över. Vi är tacksamma över att det är många som fortfarande ser TSS som den främsta nyhetssidan om Taylor. Fortsätt sprida vidare ordet om TSS, vår kampanj #TaylorSwift2Sweden och vår Twitter @TSwiftSweden. Det är ni läsare som får oss fortsätta blogga. Det är inget annat vi vill än att Taylor ska växa här i Sverige och det är upp till oss alla att sprida vidare hennes musik!
 
Om ni tycker det är något som ser tokigt ut med den nya designen, släng iväg en kommentar så ska vi försöka ordna det så snart som möjligt. Några småsaker lär ändras de första dagarna tills allt ser ut som det ska!
 
 
 
Många kramar!
 
 
 
 
 
Postat av: Elisabet

Åh, vad snyggt det blev!

2014-11-11 @ 23:36:40
Postat av: Anton

Yeees! Bra jobbat, skitsnygg ny design som passar nya eran :) x

2014-11-12 @ 08:29:04
Postat av: Linnéa

Den är supper snygg <3

2014-11-12 @ 09:43:03
Postat av: Emelie

Den nya designen är ju grymt snygg! Can't even <3

2014-11-12 @ 14:42:03
Postat av: Swiftie

Älskar den nya designen

2014-11-12 @ 17:03:37
Postat av: Christina

Den nya designen är jätte fin, jag älskar den!!!

2014-11-17 @ 10:39:59- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: