slide show
2014-05-24 / POSTED IN: Bilder

Bild från The Giver

Det har släppts en promotionbild från The Giver i samband med postern på Taylor som vi på TSS la upp tidigare i veckan. Taylors karaktär i filmen är mycket liten men jag tror vi alla är lika exhalterade över att se filmen ändå! Och visst är det kul att se Taylor som brunett?
 
 
 
- Taylor har även blivit nominerad för
International Video of the Year – Artist for “Everything Has Changed!” - See more at: http://www.taylorswiftweb.net/#sthash.ltgXzcN6.dpuf
International Video of the Year – Artist for “Everything Has Changed!” - See more at: http://www.taylorswiftweb.net/#sthash.ltgXzcN6.dpuf
International Video of the Year - Solo Artist för "Everything Has Changed" på kanadensiska MuchMusic Awards som sänds på kanadensisk TV 15 juni. Stort lycka till!
 
Källa
 
Postat av: Linnea

Ska bli väldigt kul att se filmen för jag har även läst boken i skolan! Jag tror att taylor blir en perfekt rosemary!

2014-05-25 @ 20:43:52- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: