slide show
2014-03-28 / POSTED IN: Vardag

Shopping i Tribeca (NY), 27 mars

Taylor sågs ute i Tribeca (NY) på lite eftermiddagsshopping, lika vacker som alltid! Bilder från promenaden kan ni se nedan. 
 
 
 
Postat av: Anonym

Jag älskar att det är så bra uppdatering! Världens bästa blogg som jag förövrigt har som startsida!! Jag har däremot en fråga! Vart får ni informationen ifrån?:)

Svar: Roligt att du är nöjd! Tusen tack. Vi försöker alltid se till att vi anger källa i slutet av varje inlägg. Om det inte finns så har det glömts av! Olika källor vi använder oss av är andra fansidor, tumblr, google osv.
Taylor Swift Sweden

2014-03-28 @ 15:51:58
Postat av: Anonym

Vet ni om Taylor kommer till KCA imorgon? Hade varit väldigt kul om ni kunde liveblogga och berätta om hon vann något pris osv, hade gärna velat kolla men vet inte hur eller ingenting :(

2014-03-28 @ 22:00:03- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: