slide show
2014-01-29 / POSTED IN: Vardag

Taylor anländer till LAX

Igår blev Taylor fotograferad när hon anlände till LAX, flygplatsen i Los Angeles. Om några dagar är det nämligen dags för Taylor att inta scenen i London för Red Tour. Tyvärr kan vi nog dra slutsatsen vid det här laget att Red Tour i Europa bara blir England och Tyskland. Vi får helt enkelt hålla tummarna att det är för att Taylors nya album kommer lite tidigare än planerat... Alla ni som ska till London eller Berlin - ha det fantastiskt roligt. Red Tour är helt otrolig!
 
http://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/003.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/006.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/008.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/010.jpghttp://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/013.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/candids/2014/1-28arrivingatlaxairport/012.jpg
 
Bildkälla
 
 
Postat av: Linnéa

Jag är så besviken. Jag hade verkligen sett fram emot att få se Tay och få höra låtarna från Red live. Kommer det ett nytt album innan en fullständig Europa turné minskar chanserna för att hon skall spela låtarna från Red ganska drastiskt vid en framtida Sverige konsert :(

Det känns som om hon har tagit ett steg tillbaka från Speak Now turnén där hon gjorde en komplett Europa turné. Nu är hon ju tillbaka turnémässigt där hon var vid Fearless turnén, vilket känns väldigt konstigt eftersom hon är större nu än vad hon var efter Speak Now.

Svar: Håller med dig helt och hållet. Vet inte riktigt vad som händer just nu. Varför bara London och Tyskland?? Samtidigt ja, hon är mycket större nu, men frågan är om hon fortfarande skulle kunna sälja ut ex. globen? Med tanke på en sådan superstjärna som hon är så är något mindre än globen inte aktuellt. De kanske insåg att de inte kunde sälja ut henne? Jag vet inte.. Vi håller tummarna! /Felicia
Taylor Swift Sweden

2014-01-29 @ 11:35:30
URL: http://girlathome.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag tror faktiskt att hon hade lyckats sälja ut Golben om hon hade spelat där. Jag tror att många hade kommit till Sverige från Norge, Danmark och kanske Finland om hon inte där. Och skulle Globen vara för stort finns ju Scandinavium som är något mindre.

2014-02-01 @ 15:05:26
URL: http://girlathome.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: