slide show
2014-02-13 / POSTED IN: Övrigt

In this moment now, capture it, remember it

För några veckor sedan fyllde TSS fyra år och jag glömde av. De senaste åren har jag alltid lagt upp ett litet jubileumsinlägg, för så många år har gått och vi är fortfarande igång. Det var något jag var stolt över – att vi år efter år har flitigt uppdaterat för att hålla hemsidan i rullning. TSS brukade vara något jag älskade att uppdatera. Jag älskade att sprida hennes musik och jag älskade att det var hemsidan som förde samman så många människor.

 

Jag var inte det första fanet i Sverige, det är jag mycket medveten om, men jag vill fortfarande tro att TSS har varit en samlingsplats för så många fans i Sverige. Utan TSS skulle inte jag ha träffat människor som jag idag kallar mina vänner som bor över hela landet. Och jag vill också tro att det var TSS som satte Sverige på kartan i Taylorvärlden. När vi fick möjligheten att videochatta med Taylor var något av de mest nervösa, spännande och bästa ögonblick av våra liv.

 

Idag har vi ingen kontakt med någon från Taylors management. Jordan har inte svarat på våra mejl sedan 2012 och alla tecken tyder på att han inte längre jobbar för Taylor. Idag har Universal Music Swedens facebooksida om Taylor 5000 likes, medan TSS inte kommer upp till över 300 läsare per dag vid tillfället. Inte en enda gång har deras facebooksida gett någon som helst credit till oss – när vi är säkra att de flera gånger hittar nyheter på vår sida. Något som vi tycker är oerhört orättvist, när vi har kämpat sedan 2009 och uppdaterat varje dag och lagt ner så mycket tid på denna sida.

 

Vi tycker helt enkelt inte det är roligt att uppdatera längre. Nu ser vi TSS mer som ett jobb som måste göras. Det är ett ansvar som vi inte kan ge upp, för även om vi inte tycker om att uppdatera längre finns det något inom oss som inte kan sluta. Vi älskar TSS. Vi älskar er. Och vi älskar Taylor. Men ibland räcker det inte till och ibland prioriterar vi annat.

 

Vi älskar Taylor, det gör i med hela våra hjärtan. Men nu, fyra år senare, har hon fortfarande inte kommit hit. Vi har fortfarande inte fått träffa henne och vi har fortfarande inte fått prata med henne och tacka henne för allt. Det gör oss frustrerade. Det finns inte något mer vi vill göra än att få prata med henne i verkligheten. Och det hela med att vi har spenderat så mycket tid på TSS, så tycker vi att vi förtjänar det. Det är så vi känner. Vi tycker inte längre att det är kul, för vi känner att vi inte är motiverade eller känner att vi uppdaterar för någonting. År efter år, timmar efter timmar, så får vi inte mycket tillbaka.

 

Vi (Andrea och Felicia) kommer att dra oss tillbaka i slutet på 2014. Vi kommer fortfarande stå som ägare till TSS, men ni kommer inte se oss uppdatera lika mycket som vanligt. Redan nu på det sistone har Emmy uppdaterat mer och mer, någon som vi också vill säga ett stort tack till. Du har varit väldigt hjälpsam och även en god vän, och vi hoppas att du vill fortsätta att hjälpa oss med sidan i framtiden.

 

Därför söker vi nu nya hjälpbloggare, precis som Emmy är. Vi kommer alltså fortsätta uppdatera i några månader till, men vi kommer successivt uppdatera mindre. Vi kommer att vara kvar på hemsidan och fortfarande ha hand om de stora nyheter - såsom albumnyheter och turnéuppdateringar. Vi kommer också att fortfarande ha hand om TSS-mejlen och all kontakt på det sättet.

 

Att uppdatera en hemsida är inte enkelt. Det krävs att du är detaljerad, kreativ, noggrann och mest av allt motiverad. Vi som uppdaterar TSS är perfektionister när det kommer till inläggen – de måste se ut på ett visst sätt för att se professionell ut. Det är viktigt för oss. Under våren kommer vi att välja ut två stycken som vi lär upp. Förmodligen blir det en ganska lång process eftersom TSS är något som ligger nära våra hjärtan! Därför söker vi efter seriösa bloggare som inte vill sluta uppdatera efter en kort tid och som framförallt kan prioritera uppdatering. Det krävs mycket tid för att hålla en fansida uppdaterad.

 

Om du är intresserad av att bli en hjälpbloggare på TSS, skicka ett mejl till taylorswiftsweden@hotmail.com med följande information:

Namn:

Ålder:

Personlig blogg?:

Motivering (förklara varför du vill bli hjälpbloggare, har du skrivit innan?, erfarenhet osv)

 

Stora kramar,

Andrea

Postat av: Julia

Väldigt tråkigt att ni ska börja blogga mindre och mindre! Men jag förstår allt ni har sagt och jag tycker också ni förtjänar mer!! Sedan att universal har flera likes är bara jättetråkigt!!! Den här hemsidan är personlig och det är riktigt tråkigt att det är på det viset! Jag har läst denna blogg sen slutet av 2009 och det är verkligen den bästa Taylor Swift bloggen! Allt har varit perfekt, inläggen, bilder, tävlingar och speciellt resumén av åren (ex 2013) och jag är riktigt tacksam till att ni har bloggat så mycket under den här tiden! Jag har fått vetat allt om Taylor tack vare er! Så tack för allt (Emmy också) och jag hoppas också att flera turnédatum kommer upp, blir lite besviken annars! Men hoppas! :)

2014-02-13 @ 16:17:06
Postat av: christina

Jag vill verkligen tacka er för att ni har upptaterat så mycket och så
ofta! Jag letade förut länge efter en Taylor Swift fan sida, och så hittade jag den här sidan!
Jag har nästan kollat här varje dag. Jag har också tänkt att det måste vara mycket jobb, eftersom ni lägger upp saker nästan varje dag!
Och jag tycker också att ni verkligen är värda att träffa Taylor och inte bara snabbt i club red, utan att ni får samtala och göra kul saker med henne! Ni förtjänar det mest i hela Sverige, tycker jag! Men jag är så glad att ni har hållit igång sidan så länge!!!
STOR KRAM FRÅN CHRISTINA!!!
ps: ni är så coola!

2014-02-13 @ 17:43:21
Postat av: Anonym

Jag förstår er verkligen! Men tusen tack för att ni har hållit på så länge, det har varit en helt fantastisk blogg som jag flera gånger per dag kollar in på! Ni är fantastiska verkligen, hoppas ni hittar någon lika duktig som er nu så att man vill fortsätta läsa! Kram <3

2014-02-13 @ 22:31:25
Postat av: Jennifer

Ni har verkligen gjort ett jättejättebra jobb, tjejer! Tack så mycket. Jag har varit inne och tittat på era uppdateringar nästan dagligen sedan 2009, och jag har ofta varit imponerad över vilket tempo ni har haft i flödet. Väldigt synd att ni inte orkar längre, men jag förstår att det är mycket jobb.
Vad det gäller Taylors halvtaskiga turnéschema så tror jag faktiskt inte att Taylor själv har så mycket med det att göra. Jag tror nämligen att anledningen till att hon inte kommer till oss i Sverige är för att hennes show är för dyr. Det är bara de gigantiska arenorna i London och Berlin som vågar satsa, och som tror att de verkligen kan fylla sina gigantiska arenor. Jag tror att de som bokar här i Sverige inte tror att de kan fylla till exempel Friends Arena med bara Taylor-fans... Var inte ledsna på Taylor för det. Hon ville bjuda oss på original-showen, men det blev alldeles för pampigt och dyrt. Det är vad jag tror.
När det blir dags för nästa turné kommer hon nog att tona ner sin show en aning så att alla har råd, för det är väl trots allt för fansens skull som hon är ute och turnerar (vill jag gärna tro i alla fall). Jag tror alltså inte att hon har valt bort oss i Sverige, utan att bokarna här i Sverige har tackat nej till henne.
Jag hoppas att TSS lever vidare för det är hit jag går när jag får lite tid över, och jag blir så glad över alla nya inlägg.
Bra jobbat!

2014-02-14 @ 00:21:51
Postat av: Hanna

Ni har gjort ett fantastiskt jobb!
Grattis också.

2014-02-16 @ 21:09:01
Postat av: Lovisa

Tycker det är himla synd att ni ska börja blogga mindre men måste ändå säga att jag förstår er - tar mycket tid att uppdatera så mycket som ni gjort. Har läst eran blogg i flera år och måste bara säga tack för alla inlägg och allt arbete ni har lagt ner! Bästa Taykor Swift bloggen helt klart!

Kram<3

2014-02-17 @ 05:01:38
URL: http://lovisausa.blogg.se
Postat av: Demi Lovato

Vet inte vart jag ska börja, är så tacksam för att ni varje dag skriver så otroligt mycket om Taylor och inläggen är så himla perfekta, ni är stora inspiration på många olika viss, jag önskar mer av mitt hjärta att fler läsare hittade till denna blogg, för ni förjtänar det. Förstår hur ni tänker och jag hoppas verkligen att eran statestik ökar med tiden. Taylor ska väl släppa ett nytt album snart? När stora grejer händer bruka läsarna komma fler och fler, vi får hålla tummarna för det bästa! Ser fram emot eran nya design och jag kommer alltid forsätta läsa eran blogg, är en trogen läsare! Jag har själv en blogg om Demi, följt denna sedan 2010 så är därför jag själv tog steget att skaffade bloggen och har lärt känna så många andra fans där ute, så tusen tack för allt! Jag har länkat er i min meny och jag hoppas verkligen att fler läsare besöker eran blogg, för ni förtjänar det mer än någon annan!

Svar: Åh va underbar du är. Kram och tack!
Taylor Swift Sweden

2014-03-19 @ 18:47:18
URL: http://demilovato.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: