slide show
2014-12-08 / POSTED IN: Övrigt

Stöd Musikhjälpen!

Årets upplaga av Musikhjälpen har dragit igång. Årets tema för insamlingen är stoppa spridningen av hiv! Mellan den 8-14 december kommer Linnea Henriksson, Petter och Kodjo Akolordagar låsas i glasburen, som i år är placerad Stora torget i Uppsala, för att samla in pengar. Det finns många sätt som man kan hjälpa till. Man kan starta insamlingar, gå runt med bössor, starta virtuella bössor, starta/ buda på auktioner och - önska låtar samtidigt som man skänker en slant. Var med och bidra och samtidigt kanske få höra Taylor på radion ♥

För att önska en låt till radio gör du så här:
- Skicka ett sms till 72999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev. motivering)

Ex: "50 Wildest Dreams Taylor Swift, Till alla swifties i Sverige!"

VIKTIGT: Tänk på att ni skänker pengar, dvs kommer 50 kr (eller annat belopp) dras från erat kontantkort/synas på er mobilräkning. Om ni är under 13 år så råder jag er att fråga era föräldrar först så att de inte blir för förvånade att 50 kr helt plötsligt försvinner från eran mobil. Obesrvera att reglerna för att sicka pengar via sms är ändrade. För mer information om reglerna klicka här.

Vill ni veta mer om årets tema kan ni se videon nedanför eller gå in här och läsa mer. Vill du följa Musikhjälpen live kan du göra det via P3, SVT Play och SRs hemsida. Obs sändningen drar igång kl 18:30 (8/12).
 
 
För de som inte vet så är Musikhjälpen insamlingsevent som samlar in pengar till välgörenhet. Eventet startades av Sveriges Radio och SVTs år 2007.- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: