slide show
2014-12-12 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Radiointervju med 3FM

Taylor intervjuades av den nederländska radiokanalen 3FM. De pratade om 1989, vad hon har för planer för födelsedag och att hon donerat en signerad gitarr till deras auktion Serious Request 2014. Man kan buda på gitarren här.
 
 
Källa
 
Postat av: Josephine Einarsson

Hej! Det är så att jag & min kompis funderar på att gå på Taylor Swift i Dublin i sommar. Vet du vad konsertbijetterna kostar? :)

Svar: Biljetterna kostar olika beroende på var du får platser. dyrast är VIP paketen som antingen innebär ståplats närmast scenen (s.k. PIT) eller sittplats på de främsta raderna. Billigast är högst upp på läktaren. allt från 3000sek per person ner till 600kr per person skulle jag räkna med beroende på vilken prisnivå ni väljer. titta in på sidan http://www.ticketmaster.ie/promo/xu51ym för mer info.Det är även så att presale öppnade redan igår och de har redan sålt slut, så det är högt tryck på biljetterna så ni får vara snabba att köpa om ni vill åka. Biljetterna släpps för allmänheten på måndag kl 9 lokal tid på Irland.
Taylor Swift Sweden

2014-12-12 @ 16:26:05
URL: http://photomemorys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Okej tack för ditt svar! Vi vet att presale var igår och att det släpps mer på måndag, så vi satsar på att försöka få då. Annars får vi hoppas att hon kommer till Sverige! :)

2014-12-13 @ 16:50:02
Postat av: Josephine Einarsson

Svar: Okej tack för ditt svar! Vi vet att presale var igår och att det släpps mer på måndag, så vi satsar på att försöka få då. Annars får vi hoppas att hon kommer till Sverige! :)

2014-12-13 @ 16:50:39
URL: http://photomemorys.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: