slide show
2014-08-26 / POSTED IN: Nyheter

Internationell affär på taylorswift.com

Det finns nu möjlighet för internationella fans att förbeställa Taylors nya album 1989 och officiella T-shirts för Shake It Off via hennes hemsida! Det finns tyvärr ännu ingen deluxe-CD att köpa men den vanliga skivan och en tröja samt linne går att beställa nu. Frakten till Sverige är £7 (ca 75kr). Skivan, en internationell variant finns dock redan att förhandsboka på CDON.com och där finns både den vanliga och deluxevarianten att välja bland. Dock inga tröjor.
 
Klicka här för att komma till den internationella butiken på taylorswift.com.
>>> Skivan på Taylors internationella affär är också den internationella varianten av skivan. I hörnet kan man se skriften 'Taylor Swift' på omslaget, på orginalskivan som säljs i USA är det enbart initialerna 'T.S.' som används. DVS man kan spara pengar på om man enbart köper skivan att inte frakta den från USA/UK då det är samma internationella variant. Det finns ännu inga uppgifter om skivan är annorlunda innehållsmässigt.
 
Källa
 
 
Postat av: Linnéa

Det verkar som om WowHD.se (som jag brukar beställa skivor ifrån) kommer ha den amerikanska versionen av albumet. De har dock bara lagt upp standard versionen än så länge, men förhoppningsvis kommer de även sälja dlx :)

2014-08-27 @ 10:12:22
URL: http://iknitsweaters.blogspot.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: