slide show
2014-08-20 / POSTED IN: 1989

CMA twittrar om Taylor.

Countrystationerna har börjat spela Shake It Off även om Taylor nu verkar ha lämnat countrygenren helt bakom sig. Hon har tagit världen med storm och jag tycker det är kul att countryn inte lämnat henne nu när hon sjunger pop.
 
Vännen Ed Sheeran passade på att påpeka faktumet att Taylor nu ligger etta på listor i hela världen, även countrylistor faktiskt!
 
 
 
Källa
 
Postat av: Anonym

Har hon sagt något om att hon permanent har lämnat countryn eller är det fortfarande möjligt att hon återvänder dit i framtiden?


Svar: Nej det finns inget sådant uttalande och gissningsvis kommer hon inte uttala sig så heller. Hon håller alla genrer öppna och jag personligen tror att senare i hennes karriär kan det komma ett mer countryalbum/aukustiskt album när hon experimenterat färdigt i den här riktingen, dock svänger hennes stil lite hela tiden så det är svårt att avgöra // Emmy
Taylor Swift Sweden

2014-08-20 @ 22:28:44- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: