slide show
2014-08-24 / POSTED IN: Bilder

Bilder från livechatten med fans

Det var alltså 89 fans inbjudna till livechatten Taylor höll i den 18 augusti. De blev bjudna till ett event före chatten där de hade kul tillsammans och laddade upp för att sedan få åka högst upp i Empire State Building och se chatten live och dansa med Taylor. Efter det fick de i bussar åka söderut på Manhattan innan de bjöds in av Taylor till ett pizza-party i hennes lägenhet downtown.
 
Min vän, Katie (som jag lärde känna på konserten i New York, 2011) var en av vinnarna och hon berättar om hur snälla alla i Taylors team var och hur Taylor var så snäll mot alla och verkligen tog sig tid att umgås med alla sina fans. Läs Katies blogg om detta här. Efter livechatten och i lägenheten tog Taylor kort med fans och dessa har nu släppts. Vore det inte drömmen att få gå på party hemma hos Taylor och träffa hennes katter?

 
 
 
Källa
 - Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: