slide show
2014-04-03 / POSTED IN: Taylor: By Taylor Swift

Made of Starlight parfym ute i Sverige nu!

Taylors senaste parfym Made of Starlight har nu i början på april kommit ut på svenska marknaden! Bland annat på KICKS kan vi nu köpa parfymen. Tyvärr kommer inte musikversionen (det vill säga att parfymen kommer i en box som spelar Starlight när man öppnar den) att säljas i Sverige. Istället finns en 30 ml flaska att köpa! 
 
Made of Starlight luktar, precis som Taylors tidigare parfymer, väldigt gott och jag rekommenderar alla att springa och köpa den. Plus att den ser superfin ut bredvid min samling av alla andra hennes parfymer! En i gänget! 
 
Parfymen beskrivs såhär:
 
 
Taylor by Taylor Swift Made of Starlight Limited Edition är en vacker blandning av friskt doftande frukter och mjuka blomnoter samt milda träslag. Det är en minnesvärd doft som är både inbjudande, fräsch och feminin och förkroppsligar allt det som Taylor gillar mest.
 

Charmig

Det första som möter en i denna sprudlande doft är saftig aprikos och fruktköttet från passionsfrukt som förenas med mandarinblad och fängslar sinnena.

 

Frestande

Hjärtnoten är en blommig mix av Osmanthus-blomma, kaprifol och apelsinblomma från Medelhavet som avger en mjuk arom.

 

Självsäker

Avslutningen består av glödande mysk, persikoskal och doftslöjor av trä som förankrar och kompletterar den förföriska doften. 

Vad allt det innebär får man nog själv tolka! Jag som inte är så bra på det där med noter, kan helt enkelt bara säga en sak: den doftar underbart. Perfekt nu när våren är här! 
 
Håll utkik på TSS nästa vecka så får ni chansen att vinna ett exemplar av musikboxen! 
Postat av: Anonym

Förstod inte redigt, i tävlingen vinner låten som spelas när man öppnas då? :D

2014-04-03 @ 22:12:50
Postat av: Lisa

Nej Anonym, dom menar att i USA etc. finns det en 'special edition' låda som parfymen kommer i och när man öppnar locket på lådan så spelar Taylor's låt "Starlight". Hoppas att detta hjälpte dig :)

2014-04-04 @ 21:45:40
Postat av: Amanda

Hej!
Har letat efter Made of starlight parfymen i ca en månad. Har letat både på nätet och i affärer (även kollat på utländska hemsidor osv). Jag har själv hennes Taylor by Taylor Swift , Wonderstruck och Wonderstruck enchanted. Har letat ihjäl mig och antar att de är slut men någon kanske vet någonstans att köpa den. Kollade på KICKS men hittade bara Taylor by Taylor Swift då.

Tacksam för svar <3

Svar: Hej! Made of Starlight var endast en limited edition så den var bara på tillfälligt besök om man säger så... Går inte att hitta i butiker längre! Kanske ebay eller liknande? Annars kommer vi att hålla en till liten tävling snart... :)
Taylor Swift Sweden

2014-05-13 @ 16:46:50- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: