slide show
2013-11-30 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor att medverka i Grammy Nomination Concert

Det är snart dags för Grammynomineringarna att släppas! De släpps via en så kallad Grammy Nomination Concert där några artister uppträder och där nomineringarna alltså släpps. Eftersom Taylor är i Sydney, Australien dagen programmet sänds så kommer de att streama ett uppträdande därifrån av henne. Sedan håller vi även tummarna att hon blir nominerad till ett par priser. Det förtjänar hon för RED! Kika in en promo för sändningen nedan. 
 
 
» Taylors Europe/UK webbutik har öppnat igen! Köp merchandise från hennes internationella store här. Tack för tipset Vera! 
Postat av: Anonym

Snälla, skulle ni inte kunna göra en julkalender? Behöver inte vara tävlingar, utan det hade varit så kul om ni kunde lägga upp nån bild på när hon var liten, gamla photoshoots och kanske man kan vinna en länk, behövs inte mer än så, det skulle uppsakats!

Svar: Vet att det skulle vara jättekul, men vi vet tyvärr inte om vi hinner det! Själv är jag bortrest halva december, men ska göra mitt yttersta att få ihop någon liten grej varje dag. Lovar att försöka! :)
Taylor Swift Sweden

2013-11-30 @ 11:24:56
Postat av: Anonym

Vilken " adress" har hennes Europa Butik?

Svar: taylorswiftstore.co.uk
Taylor Swift Sweden

2013-11-30 @ 12:43:51- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: