slide show
2013-05-11 / POSTED IN: Diet Coke

Tävling med Diet Coke!

OBS: TÄVLINGEN ÄR ENDAST FÖR DE SOM BOR I USA OCH ÄR ÖVER 18 ÅR. 
 
Taylors samarbete med Diet Coke fortsätter och nu startar de även upp en tävling, Young Designers Challenge! Vinnaren får inte bara se sin egendesignade T-shirt i Target's butiker när löven början fall i höst utan också 10,000 dollar kontant. Och om inte det var nog, får den lyckliga vinnaren även se OCH träffa Taylor under finalen av Red Tour i Nashville. Skit i pengarna, det är ju pris nog! Tävlingen avslutades 31 maj men tills dess är det fritt fram för vem som helst att låta fantasin flöda! Klicka här för att delta. Två nya bilder har även släppts samt en video där Taylor pratar om hennes stil och vad som inspirerar henne när hon står framför garderoben om morgonarna. För er som är intresserade att delta i tävlingen vore ett tips nog att designa T-shirten utifrån Taylors klädstil! 
 
 
 
 
 
 
Källa #1
Källa #2
Källa #3
 
 
 
 
 
Postat av: Julia J

Det stod att man måste bo i USA och vara över 18 år för att vara med i tävlingen! :)

2013-05-11 @ 18:56:49
Postat av: Anonym

Varför har eran uppdatering blivit så dålig ? :(

Svar: På vilket sätt menar du dåligt? Vi uppdaterar allt som finns om tay på nätet och spenderar timmar för att ni ska ha något att läsa. Tar gärna emot synpunkter men lite mer specifik får du vara! Kram
Taylor Swift Sweden

2013-05-11 @ 22:12:46- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: