slide show
2013-03-28 / POSTED IN: Nyheter

Taylor ska gästa på New Girl

Ja, ni läste rätt! Serien New Girl med Zooey Deschanel i huvudrollen ska ha Taylor som gästskådelspelare under finalen av andra säsongen! Taylor kommer att spela en viktig roll under Cece (Hannah Simone) och Shivrang’s (Satya Bhabha) bröllop. Taylors karaktär kommer att heta Elaine (kan vi föreställa oss henne i det namnet?) och tydligen ska avsnittet spelas in nästa vecka. Hoppas att Taylor hinner med allt då hon har turnen också som praktiskt taget tar upp all hennes tid. Men hur mycket älskade vi henne inte när hon var med i CSI? Eller Valentine's Day? Taylor är inte bara en helt fantastisk sångerska utan också en riktigt bra skådelspelerska! Den 14 maj sänds säsongsfinalen i USA. Hur spända är vi inte att se?!
 
UPDATE: Tydligen ska Taylor inte bara sitta tyst och stilla under ceremonin. Elaine är nämligen Shivrang's ex och kommer försöka att stoppa bröllopet! Kanske kommer hon sjunga Speak Now
 
Credit - gif
 
 
Faktakälla
 
 
 
Postat av: Elisabet

Åh, vad kul! Jag älskar den serien!

Svar: Ja visst är den bra!! Haha det är en av mina absoluta favoritserier :) / Andrea
Taylor Swift Sweden

2013-03-28 @ 21:35:24- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: