slide show
2013-07-27 / POSTED IN: Red Tour

Should've Said No i Foxborough, MA

Igår hade Taylor en konsert på Gillette Stadium i Foxborough, MA, där hon uppträdde med Should've Said No som överraskningslåt. Kika in videon nedan! Det är samma stadium som förra året då det började regna under konserten men Taylor fortsatte uppträda under hela kvällen.
 
 
Videokälla
Postat av: Anonym

Lite random fråga här, hur gamla är tays föräldrar egentligen?

2013-07-27 @ 22:44:14
Postat av: Nadja

Hej, jag är ägaren och den som bloggat på peacemiley, men i går blev mitt konto hackat och min blogg blev bort tagen.. jag har nyss skapat en ny blogg och jag håller på med designen och så nu. Men det skulle vara super snällt om du kunde medela dina läsare om detta (jag vet att många av mina läser din blogg). Så kan du ändra länken från peacemiley till peacemileyray och länka min blogg i ett inlägg, så gör jag det samma. Snälla hjälp mig att få tillbaka mina 500 läsare..

Mvh fd peacemiley ägaren Nadja

Svar: Hej! Vad tråkigt att din blogg blev hackad. Jag ska försöka ändra länken så fort jag har tid! Tyvärr länkar vi aldrig bloggar i inlägg, men ska se om jag kan klämma in det i slutet på ett inlägg denna veckan. Har lite för mycket att göra vid tillfället men ska försöka komma ihåg det! Kram och lycka till. /Felicia
Taylor Swift Sweden

2013-07-29 @ 10:25:11- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: