slide show
2013-01-10 / POSTED IN: Event

People's Choice Awards 2013

För några timmar sedan var det alltså dags för People's Choice Awards, första galan för i år! Det var en riktigt bra och underhållande gala (ska försöka hitta hela så att ni som missade den igår kan se den) och Taylor tog hem en av sina tre nomineringar - Favorite Country Artist. Stort grattis till Tay!
 
Taylor anlände till röda mattan strax innan tre och slog nog alla av häpnan! Taylor hade på sig en jättefinklänning från Ralph Lauren och matchade det med en fin håruppsättning och sotade ögon. Jättevacker! Nedan hittar ni bilder från galan samt Taylors tacktal.
 
 
 
 
Taylor presenterade även Favorite Choice Movie som gick till The Hunger Games!
 
 
 
http://25.media.tumblr.com/dbcb67ac71694489ac9d5a41bd335a71/tumblr_mge79q5bFr1qepnhso1_1280.jpg
 
 
Postat av: Bizz

Har tyckt väldigt mycket om Taylor,men jag vet inte längre... Vacker? Att vara vacker är att vara naturligt vacker. Taylor var det en gång, kommer ihåg alla fina klänningar hon hade förr, så klart blev hon då alltid kallad "barnslig". Men det var en av anledningarna till att jag tyckte så mycket om henne. Taylor var annorlunda då, nu ser hon ut precis som alla andra på sådana här tillställningar. Är det verkligen så här ni tjejer drömmer om att se ut? Jag vill tycka om Taylor men det blir bara svårare och svårare, känner på mig vart hon är på väg med t.ex. hennes turné och musikvideor. Känns bara som att Taylor VILL bli som alla andra.

Svar: Att vara vacker tycker inte jag betyder att man ser ut på ett visst sätt, att vara så kallad "naturligt vacker". Precis som Taylor en gång sagt: "Beauty is sincerity". Vi tycker att att Taylor är vacker på precis varje bild, vad hon än har på sig eller hur hon än sminkar sig. Taylor blir äldre, hon är inte samma person som hon var för fem år sedan - eller ett år sedan. Jag klädde mig inte heller på samma sätt för två år sedan eller tyckte om samma saker. Taylor förändras och utvecklar sin musikstil. När man har hängt med i Taylor världen i flera år tycker jag helt ärligt det bara är kul att se Taylor växa upp samtidigt. Man kan inte begära att hon har samma stil som hon hade för några år sedan, även om hon var lika vacker då. Jag tycker fortfarande Taylor har en unik stil som inte är som alla andras till vardags och övriga event. Bara för att hon klär upp sig "lite mer" på awardshows är väl helt normalt :)
Taylor Swift Sweden

2013-01-10 @ 08:19:56
Postat av: Tonie

Jag håller med. Att Taylor utvecklas och förändrar sig är bara naturligt och som det ska vara. Hon kan inte vara den där väna 15-åringen längre, för hon är vuxen nu. Om du inte kan hantera det så tycker jag att du ska leta reda på nån annan artist att "älska". Jag, personligen har varit upp över öronen förälskad i denna vackra, ljuvliga, underbara kvinna sedan 2008 och min kärlek har bara ökat tusenfalt, ja t.o.m miljonfalt sedan dess. För mig är hon den vackraste kvinnan i universum´s historia och det lär aldrig förändras, om mina känslor just nu är en indikator på hur framtiden kommer bli. Och att Taylor vill bli som alla andra? So what! Det är hennes val, även om jag inte håller med dig om detta. Du måste också tänka på vilken extrem press Taylor (och även andra artister mfl.) känner i den där branschen. Det är ingen dans på rosor direkt och kan nog vara ett riktigt helvete ibland. OCh då kanske Taylor/dom känner sig tvungen att inordna sig i leden så att säga. Och som jag "sa" du kan säkert hitta nån annan artist som passar ers majestät bättre. I Love U Taylor, 4ever <3.

2013-01-10 @ 17:11:29



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: