slide show
2013-01-14 / POSTED IN: Event

Golden Globe Awards 2013

Strax innan halv två inatt anlände Taylor till röda mattan av Golden Globe Awards och såg fantastiskt vacker ut. Best Original Song gick tyvärr till Adele, men bara att vara nominerad till en Golden Globe är jättestort. Vi säger ändå grattis till Tay och The Civil Wars!
 
Det hade tidigare sagts att Taylor skulle presentera ett pris under galan, men detta gjorde hon alltså inte. När Jennifer Lawrence vann för Best Actress for Comedy or Musical var Taylor den första att resa sig upp och applådera (gifs). Under galan var även Amy Poeher och Tina Fey illa tvungna att dra ett återkommande dåligt och elakt skämt om Taylor och hennes "dejtande" (här). Taylor har tidigare pratat om att hon ofta tar åt sig saker och inte har ett så kallat "thick skin" - och det här är verkligen inte första gången Taylor gjorts narr av. På varje awardshow så är det någon som ska kommentera och kameran filmar inte längre Taylor efteråt. Hon tycker inte det är kul längre. Tråkigt!
 
Postat av: Angelica

Jag tycker inte det var så elakt och det hör galorna till att dra skämt på andras bekostnad. det händer varje år och iinte bara taylor. Gillar man inte det ska man inte dyka upp

Svar: Bara för att man är kändis betyder det inte att man inte har känslor och ska behöva ta emot massa skit. Detta händer inte varje år - utan på varje gala.
Taylor Swift Sweden

2013-01-14 @ 16:30:35
Postat av: Anonym

Så farligt var det ändå inte, det är ju inte bara Taylor som dom gör narr av under sådanna shower, dessutom var det inte helt osant. Jag älskar Taylor, men snart börjar jag hålla med dess värre.

2013-01-14 @ 18:17:07
Postat av: Anonym

Jag håller med TSS! man kan hålla på att säga "det var inte så farligt" och blablabla, men då kanske inte ni har sett varje gala Taylor närvarar vid??? De gör ALLTID narr av henne, på VARJE gala. Så säg inte att detta händer varje kändis - sure, vissa skämtar dem om och sen är det klart. men Taylor är helt ärligt den enda kändisen som alltid får skit på sig. Precis som ni skrev har det blivit så att de inte ens filmar taylor längre för att hon inte tycker det är roligt. Jag hade blivit jättesårad!! Bara för att man är en kändis betyder det inte att man ska behöva blir förudmjukad inför hundratals (miljontals om det är på tv!!) människor. Orättvist! So what om det är sant?? Ni tror inte det är jobbigt att gå igenom ett break up UTAN att folk hoppar på en på nationell tv???

2013-01-14 @ 18:27:10
Postat av: Angelica

Det jag menar är att eftersom påhopp på olika kändisar inte är något unikt för bara Taylor eller golden globes - utan att det faktist händer flera personer vid galor. Visst, dom skämtar mycket om Taylor men samtidigt ät hon väldigt känd. Det finns flera kändisar som man ofta skämtar om men räknar ni antal skämt om dom verkligen? Jag säger inte alls att man inte har känslor men efter x antal år inom industrin hoppas jag Taylor lärt sig att inte ta skit för sådana här saker som jag inte alls tror är illa menade eller personpåhopp

Svar: Självklart förstår vi att det är menat att vara skämt, och att det inte borde vara en big deal alls. Det händer flertal kändisar och är en del av galorna. Skillnaden är väl egentligen att det är alltid SAMMA skämt om Taylor, de gör ju alltid narr av en sak eller hur? Klart det inte är personliga påhopp på dessa galor, skillnader är ju att Taylor själv inte tycker det är roligt längre. Detta leder ju självklart till att hennes fans inte tycker det är okej längre? Jag har tyckt att det inte varit en big deal tills de senaste awardshowerna - för när man vet att Taylor inte tycker om det för att kameran inte visar hennes reaktion. Det är då jag känner att det är väldigt onödigt.
Taylor Swift Sweden

2013-01-14 @ 19:28:11
Postat av: Tonie

Ledsen Angelica och anonym, men jag håller med Andrea/ Felicia om det här. Det kanske var menat som ett skämt och det hade kanske inte gjort nåt om det hade varit längre fram i tiden, när Taylor fått lite distans till "händelsen". Det är ju faktiskt ganska färskt än. Och vadå -hon är väldigt känd? Så bara för att hon är känd så ska hon kunna ta vad skit som helst och inte bli ledsen? DET är skitsnack (förlåt mitt uttryck)! Ska Taylor inte kunna gå på några awardshows överhuvudtaget i framtiden utan att bli påhoppad och förlöjligad? Nej, detta går bort. Om Taylor inte tycker det är roligt och kan skratta åt det så är det INTE ok. Skämt eller ej. I Love U Taylor, 4ever <3.

2013-01-15 @ 20:29:14
Postat av: Tonie

OBS! Första anonym inte den andra som tyckte samma sak som jag:-).

2013-01-15 @ 20:32:06



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: