slide show
2013-02-06 / POSTED IN: Musik

.... Verkar som om "22" blir singel i USA också!

Vi informerade igår att 22 skulle bli den officiella singeln i UK och Australien. Nu har det blivit bekräftat att 22 även är den nya singeln i USA (och internationellt) från och med den 1 april. Det är tveksamt på varför det tidigare sagts att All Too Well skulle vara nästa singel. Det kan vara så att ATW är låten som skickas ut till contrystationer och blir en countrysingel precis som Begin Again var.
 
Personligen hade jag helst velat se All Too Well (eller The Lucky One) som singel för de visar Taylors låtskrivning som när den är som bäst. 22 är väldigt pop (de beskriver låten som lite country, men det hör inte jag haha) som båda hennes singlar hittils från Red, och hade gärna sett någon countrysingel även internationellt släppt. 22 kommer självklart bli en stor hit på popradio och förmodligen även i Sverige precis som WANEGBT och IKYWT ♥
 
 

Swifties are squealing for joy as  Taylor Swift announces she will release “22” as the next single from “Red” on… drumroll please, April 1st.

 

The upbeat, feel good anthem was produced by Max Martin and Shellback, and has been sent for radio play in the U.S.

 

The pop tune has a hint of country with a catchy chorus that will sure become a hit on radio stations all across the world… but are we really surprised? Do you think ’22′ should be her next single? Listen to her perform “22″ acoustic, and let us know your thoughts in the comments below!


Källa- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: