slide show
2013-08-31 / POSTED IN: Videos

Ed förklarar Taylors "Shut the fuck up" på VMAs

Det har varit mycket prat om Taylors "Shut the fuck up" kommentar som filmades på VMAs och det har gått runt rykten om att hon sa det om One Direction när de presenterade ett pris till Selena Gomez. Detta är alltså inte sant. Det är bara ännu ett dumt rykte för att få Taylor se dålig ut angående all One Direction drama! Det har dykt upp en kort video där Ed förklarar varför Taylor sa det, så se till att ta er en titt på videon nedan och sprid vidare den på social media om ni ser någon attackera Taylor för det. 
 
 
Om ni inte kan höra vad Ed säger så säger han att Selena hade sagt "I think Miley's gonna win" - vilket var det som Taylor sa "Shut the fuck up" till - inte till One Direction. 
 
Bra att det är uppklarat! 
Postat av: zirin

Tycker synd om Taylor, ända sen Haylor har median gjort allt för att få henne att framstå som en dålig person. Hon är så underbar med median är så dum! Vill bara inte att det blir värre för jag vet hur känslig hon är :( <3

2013-08-31 @ 14:56:49
Postat av: Anonym

Jag tycker att det var helt uppenbart att hon inte pratade om Harry Styles. Inte sitter man och svär över sitt ex till sin kompis när kompisen är nominerad och precis ska få veta om hon har vunnit. Skulle i alla fall vara väldigt olikt den Taylor jag tror mig känna. Bra där Ed!

2013-09-01 @ 01:58:31
Postat av: Tonie

Jag undrar jag... Jag har sett det där klippet en massa gånger och kan inte se att hon ens säger "STFU" utan -Sorry about the arm. Det är ju en väldig skillnad på munrörelsen när man säger "up" och "arm", testa själva i en spegel. Undrar om inte ED drar en liten vit lögn..? Och varför en vit lögn? För att en drös med media och hatare har redan bestämt att hon säger "STFU" så då är det enklare att säga att hon sa just det, men i ett annat sammanhang än att hata på Harry... Men detta är ju bara min åsikt... Är kanske så förälskad i Taylor att jag är lite partisk/ blind, döv och dum när det gäller henne :-). I love U Taylor, 4ever <3.

2013-09-06 @ 00:03:16
Postat av: ella

Det som ed säger kan lika gärna vara en efterkonstruktion för att skydda sin vän, då det framstår som väldigt elakt av taylor så försöker han rädda situationen lite. Vem vet? Oavsett så är det inte värsta grejen om hon nu skulle sagt det till one direction, eller harry, det är hennes ex; man brukar inte älska sina ex.

2013-09-06 @ 03:15:36- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: