slide show
2012-09-19 / POSTED IN: Taylor Live

Två intervjuer från Brasilien

Det har dykt upp två intervjuer som Taylor spelade in i Brasilien för några dagar sedan! Första intervjun är med Capricho Brasil där de bland annat pratar om hur Taylor valde ut de låtarna som är med på albumet, Ronan, vad hon lär sig av kärlek och i slutet tackar Taylor även de brasilianska fansen. Andra intervjun är med MTV Brasil där de öppnar upp intervjun med att prata om hennes turnummer 13 och pratar sedan om WANEGBT, vad som inspirerar Taylor att skriva låtar och hur det var att skriva Red.
 
 
 
Videokälla
Postat av: Tonie

Nice! :-), Dom skippade "voice over´n" i dessa intervjuerna. Skönt :-). Visst, portugisiska är väl ett ganska vackert språk, men JAG fattar inte mkt. Och vill för den delen mkt. hellre höra Taylor´s underbara röst, än nån snubbe(!)(dom kunde väl åtminstone använt en tjej)som pratar, som i den förra intervjun. Önskar att dom kunde göra om den, UTAN "voice over". Nåja, får väl gå ändå :-D. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-09-19 @ 19:10:48
Postat av: Tonie

Hej igen :-). Kollade runt lite på tuben och hittade denna videon: http://www.youtube.com/watch?v=jUQnWcET4Ik/ Taylor Swift é entrevistada por fãs no Citibank Hall Rio de Janeiro 13/09/2012. Är drygt 10 min och är nån meet and greet/intervju på scenen innan Citibank Hall-showen. Lite dåligt ljud, men ändå intressant. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-09-19 @ 19:21:53



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: