slide show
2012-09-07 / POSTED IN: Merchandise

Pre-order RED

Kika in vad de Amerikanska fansen kan förboka från US Store! De kan köpa RED i flera olika paket; Bonus (CD, armband, note från Taylor och stickers), Deluxe (Allt från Bonus + bild och en mugg) och Ultimate (Allt från Bonus och Deluxe + tavla, mugg och en filt). 
 


Källa
 
Postat av: Tove

Hej! Jag är ett nytt Taylor fan, så jag hoppas det är okej om jag låter lite efter nu. Cx Men vad är de viktigaste man ska veta/ha sätt som ett Taylor fan? :D

Svar: Tycker det är så fel att människor tror att man måste uppfylla vissa kriterier för att vara ett fan utav Taylor! Vissa lyssnar bara på hennes musik, vissa kanske följer henne på nätet och vissa kanske reser världen över för henne. Vi är alla olika, och spenderar olika mycket tid på att vara ett fan. Det du vet om Taylor behöver inte visa hur stort fan du är av Taylor :)
Taylor Swift Sweden

2012-09-07 @ 20:00:45
Postat av: Julia

Kan man köpa något på US store? Det står inte att de skickar till Europa? :) skulle så gärna vilja ha ett av de packen :)

2012-09-07 @ 23:24:17- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: