slide show
2012-09-19 / POSTED IN: Merchandise

Nu kan ni beställa bonuspaketen!

Goda nyheter! US Store har öppnat upp möjligheten för internationella fans att beställa de tre bonuspaketen med Red samt WANEGBT t-shirten.
 
BONUS Presale Package: albumet Red, ett brev från Taylor, ett armband och en sticker.
 
DELUXE Presale Package: albumet Red, ett brev från Taylor, ett armband, en sticker, en termos och en high-quality bild av Taylor (tjockt papper).
 
ULTIMATE Presale Package (fåtal exemplar): albumet Red, ett brev från Taylor, ett armband, en sticker, en termos, en high-quality bild av Taylor (tjockt papper), en filt samt på denna bild (som är inramad) finner ni ett signerad albumomslag.
 
Viktig information:
Samtliga priser finner ni på länkarna. Ni som nu är intresserade av att beställa ska vara medvetna om tre saker: Frakten varier efter hur dyrt det ni beställer är - innan ni skickar iväg ordern, läs mer om det HÄR . För det andra, så skickas inte paketet förrän 22/10 och det tar 2-3 veckor (MINST) innan det kommer fram. Även om det är en presale så får ni vara medvetna om att ni inte kommer få paketet den 22 oktober. Slutligen, ni står för all eventuell kostnad som tillkommer efter att paketet lämnar USA; detta betyder att tullavgifter etc. (som kan bli dyrt) får ni betala själv.
 
HÄR kan ni läsa mer om det.
 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_makl0g2DxV1qmoz6po1_500.png
 
Bildkälla- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: