slide show
2012-09-28 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Joni Mitchell roll INTE bekräftat

Väldigt många mejl har trillat in med tips om att Taylor skulle ha varit bekräftad att spela Joni Mitchell i uppkommande Girls Liks Us som kommer att bli film. Anledningen till att vi inte lagt upp detta än, är just för att det inte har blivit bekräftat. Det är viktigt att ni inte tror på allting som står på Internet. Taylor har till Country Weekly släppt ett uttlande att hon gärna skulle vilja vara en del av filmen - men att det ännu inte är bekräftat. Vi får helt enkelt avvakta!
 
"I'm not confirmed, actually. I'm not actually signed on to do a movie at this point. You never want to talk about something like that until it is a definite thing. I would love to tell that story. It would be amazing. It would be an interesting, fascinating, incredibly intelligent and wonderful character to play, but nothing is confirmed right now."
 
Källa #1
Källa #2- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: