slide show
2012-10-04 / POSTED IN: Tävling

RIX FM TÄVLING: vinnaren avslöjas imorgon

Ni som lyssnade på Rix FM för några minuter sedan kanske hörde lite information om deras tävling! Tydligen kommer de att berätta vem vinnaren är imorgon. Tid är okänt. Nu håller vi tummarna för oss alla!
 
För er som ännu inte tävlat kan fortfarande göra det HÄR. Det enda ni ska göra är att motivera varför just Du ska vinna samt berätta vilka svenska låtskrivare Taylor skrev WANEGBT med.
 
Om det är någon av er läsare som vinner - kommentera så fort ni kan! Vi vill gärna ha vinnarens reseberättelse efter träffen med Taylor, The Ellen Show etc. Det här är den ultimata Taylor-upplevelsen som ingen av oss vill missa!
 
Postat av: Line

Jag deltog i tävlingen så får väl se ^^

2012-10-04 @ 17:48:01
Postat av: Fanny

Jag är med och tävlar! Hoppas att någon läsare till bloggen vinner (helst jag), jag är så sugen på att höra hur det är att träffa Taylor!

2012-10-04 @ 19:05:31
URL: http://fanniezzz.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag hoppas verkligen att någon som var med på göteborgs träffen i sommars vinner! Skulle vara så coolt att veta vem personen är och att jag har pratat med henne :)

2012-10-04 @ 20:38:46
URL: http://ladyantebellum.blogg.se
Postat av: Lisa

Har deltagit i tävlingen med min mamma hoppas att allt det jag har gått igenom med Taylors låt skrivning lönat sig, men annars skulle det vara jätte kul om nån läsare på bloggen van. Skulle vara så stolt av alla Taylor Swift Sweden Swiftys vann. Lycka Till! Jag håller tummarna för er och speciellt Andrea för hon skapade TSS! :D <3

2012-10-04 @ 20:55:41
Postat av: Angelica

jag har klickat in mig på rix fm's hemsida varje dag för att se om tävlingen avslutats! imorgon kommer jag sitta upptadera den 24/7 haha!
är så nervös :(
men håller tummarna för oss alla!
ni har väl också tävlat!? :)

2012-10-04 @ 21:55:13
URL: http://angelicanordin.se
Postat av: Amanda

Jag har tävlat! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2012-10-04 @ 23:58:47
Postat av: Angelica

NU har de tagit ner tävlingen!! man kan inte längre tävla, nu är det bara att vänta då!! Håller tummarna för oss alla nu!!!

2012-10-05 @ 13:57:08
URL: http://angelicanordin.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: