slide show
2012-05-19 / POSTED IN: Svar på tal

Tack fina du!

Fick en sådan härlig kommentar tidigare idag och ville bara säga ett jättestort tack! Kommentarer som din gör min dag tusen gånger bättre. Ni är alla så himla snälla och fina!

I juni blir vi äntligen två igen som driver bloggen - räkna med fler inlägg och en lite roligare hemsida! Vi väntar också på en ny design som ni förmodligen kommer att älska ♥

:) om Ellen Degeneres - Greatest Moments:

Detta har inte något med inlägget att göra men jag vill bara ge er som driver den här bloggen så himla mycket cred!

Jag har kollat in massor av olika fanbloggar och bloggar om tv-serier osv de senaste dagarna, som missar massa saker, har små bilder, inte skriver texter osv osv osv. Det fick mig att inse på riktigt hur bra den här bloggen verkligen är!

Den är otroligt väl genomtänkt, välskriven, snygg, vettig, har bra information och jag älskar att ni tar er tiden att skriva kommentarer om varenda bild och intervju så att man vet vad det handlar om. Jag är verkligen imponerad av er som driver bloggen och jag är otroligt glad över att bloggen finns och förser mig med Taylor-info varje dag :)

Keep up the good work!

TACK!
Postat av: Karin

Håller med och vartenda ord! Man borde kanske säga det oftare, men denna bloggen är min absoluta favorit och det betyder mycket med en pålitlig, välskriven källa om min stora idol. Tusen tack för allt hårt arbete du/ni lägger ner!! :)

2012-05-19 @ 16:22:49
Postat av: Linnéa

Håller också med. Älskar ert engagemang och att ni uppdaterar så ofta. Längtar efter den nya designen :)

2012-05-19 @ 16:41:06
Postat av: Nyztrom

Jag vill också bara säga att jag håller helt med!

Vi alla tycker nog så men man glömmer skriva det här. Men denna blogg är den bästa och såklart är det för att det är en blogg om Taylor men också för hur ni gör bloggen, spännande och alltid lika kul att läsa det som skrivs varjedag.

Så Tack så jättemycket för att era inlägg alltid gör min dag! :D

2012-05-19 @ 17:16:32
Postat av: Nyztrom

Jag vill också bara säga att jag håller helt med!

Vi alla tycker nog så men man glömmer skriva det här. Men denna blogg är den bästa och såklart är det för att det är en blogg om Taylor men också för hur ni gör bloggen, spännande och alltid lika kul att läsa det som skrivs varjedag.

Så Tack så jättemycket för att era inlägg alltid gör min dag! :D

2012-05-19 @ 17:17:50
Postat av: Ebba

Jag håller med till 100%! Jag kollar minst två gånger om dagen, och det är verkligen värt det. Jag kanske tar det lite för givet att det är en såpass bra blogg så jag glömmer att säga det till er, men det här är verkligen underbart bra. Ni lägger ner så mycket arbete och tid att jag inte ens vet om det! Keep up the good work guys! Don't Forget To Be Awesome!

2012-05-19 @ 19:28:20
Postat av: bella och becca

Gillar du Selena Gomez? gå isåfall in på min (Bella) och min lilla syster (Becca) blogg om henne! <3 :D http://justselenagomezz.blogg.seGillar du Bella Thorne/Zendaya Coleman kända från Shake it up? Gå isåfall in på våran andra blogg som handlar om de! <3 :D http://bellazendayaforever.blogg.se

2012-05-19 @ 20:08:42
Postat av: Louise

Jag håller absolut med! :) Detta är lätt den bästa fanbloggen jag vet!

2012-05-19 @ 21:30:12
Postat av: ida

Måste också skriva att jag helt klart håller med! Ni lyfter dessutom fram Taylor som den underbara person hon är och tack vare er blogg har jag blivit en ännu större "Swiftie" :) !!!

2012-05-19 @ 22:48:23
Postat av: Zirin

Håller med, ni gör ett fantastiskt jobb! ni är hur duktiga som helst <3 er blogg är min favoritblogg, skulle bli ledsen om ni tog bort den haha...vilket jag inte tror att ni kommer att göra!

kram på er

2012-05-20 @ 00:51:25
URL: http://zirins.blogg.se/
Postat av: Tonja

Helt rätt!!!! Ni är underbart duktiga ni!!! :D <3

2012-05-20 @ 01:54:27
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alltså... Jag vet inte vem :) är, men du måste sluta läsa mina tankar och lägga upp dom här och låtsas att det är dina egna! Det är inte roligt när nån snor ens tankar och lägger upp dom på internet! :-D Haha! Men jag håller definitivt med :). Denna bloggen ÄR den bästa! I Love U Taylor, 4ever <3. And I Love TSS To <3.

2012-05-20 @ 03:08:36
Postat av: TayFan13

Jag håller med! :D Ni har en jättebra blogg!

2012-05-20 @ 10:12:55
Postat av: Sandra

Ja! Denna blogg äger :D Håller med att det är bra att ni skriver vad t.ex. videorna handlar om så man vet :) Denna blogg är den bästa! :)

2012-05-20 @ 21:21:00
URL: http://sweetsan.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: