slide show
2012-05-18 / POSTED IN: Videos

Ellen Degeneres - Greatest Moments

Ellen postade nyligen en video kallad Greatest Moments from 1500 Shows där hon plockat ut sina favoritögonblick från alla hennes säsonger. Extra roligt är att All Because Of Ellen (Zac och Taylor duett) spelas under några ögonblick och visar även några av Taylors besök hon Ellen ♥

Från 4:45
Postat av: :)

Detta har inte något med inlägget att göra men jag vill bara ge er som driver den här bloggen så himla mycket cred!Jag har kollat in massor av olika fanbloggar och bloggar om tv-serier osv de senaste dagarna, som missar massa saker, har små bilder, inte skriver texter osv osv osv. Det fick mig att inse på riktigt hur bra den här bloggen verkligen är!Den är otroligt väl genomtänkt, välskriven, snygg, vettig, har bra information och jag älskar att ni tar er tiden att skriva kommentarer om varenda bild och intervju så att man vet vad det handlar om. Jag är verkligen imponerad av er som driver bloggen och jag är otroligt glad över att bloggen finns och förser mig med Taylor-info varje dag :)Keep up the good work!2012-05-19 @ 12:35:45- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: