slide show
2012-03-07 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylors mikrofon ramlar ner

Under Taylors konsert i Brisbane, Australien, igår råkade hennes mikrofon under Fearless/I'm Yours på något sätt lossna lite från stativet - och självklart lyckades någon få detta på video! Taylor är tvungen att luta sitt huvud rejält för att kunna sjunga och frågar i mellanspelet "can some kind wonderful person come fix my microphone?" haha! Kika in videon nedan ♥


Källa
Postat av: Jennifer

Haha, stackarn!

Coolt att hon alltid verkar oberörd när något går fel på konserterna. Go Taylor! :)

2012-03-07 @ 09:42:49
Postat av: Tonie

Underbart att Taylor behåller lugnet och inte får ett psykbryt som viss andra artister skulle få. Hon skrattar lite och fortsätter att sjunga :-D. Hon är verkligen ingen diva och det är ju en stor del vav hennes charm och varför vi älskar henne :-) <3.Jag har gillat och även ÄLSKAT andra artister före Taylor

bl. a. Britney och Christina, men dom har ballat ur när framgången stigit dom åt huvudet, vilket har krossat mina illusioner och min kärlek till dom. Jag tror att med Taylor så kommer det ALDRIG att hända, tack och lov :-). För den delen så är min kärlek till Taylor så otroligt mkt. större än den sammanlagda kärleken jag nånsin kännt för någon annan kvinna i hela mitt liv. Min kärlek till Taylor kommer troligen att vara tills jag dör. Önskar bara att jag kunde få förmedla min kärlek till Tayor direkt, öga mot öga. Men det är klart: OM jag får den chansen så lär jag väl sumpa den. Börjar stamma, får en hjärtattack och dör vid hennes fötter eller bryter ihop i tårar och gör bort mig :'-(. Fast det kanske är bra? Taylor tycker ju att det är underbart att hennes fans älskar henne så mkt. att dom gråter. Är kanske inte lika underbart att se en vuxen karl gråta förstås :-). I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-03-07 @ 15:32:16
Postat av: Filippa Carlsson

Haha stackare!

2012-03-07 @ 16:34:25
URL: http://filippaacarlsson.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: