slide show
2012-03-15 / POSTED IN: Musik

Angående Eyes Open

Hej på er! Har fått en hel del mejl och tips om att Taylors andra låt för The Hunger Games Soundtrack, Eyes Open har dykt upp på Internet. Är väl medveten om detta, men låten är läckt, och ska inte vara ute än. Alla kommentarer med länkar till låten kommer att tas bort. Som respekt för Taylor lägger vi aldrig upp läckta låtar eller sprider dem vidare. Se till att stötta Taylor genom att köpa den på Itunes när den släpps officiellt. Låten läggs upp när soundtracket släpps om några dagar!

/ Felicia
Postat av: Linnéa

Jag tycker det är så bra att du inte lägger ut hennes osläppta låtar. Fortsätt så :)

2012-03-15 @ 15:56:18
Postat av: Angelica | Foto & Design

Kolla mailen!! :)

2012-03-15 @ 16:30:31
URL: http://angelicanordin.se
Postat av: Malin

I och för sig ett bra ställningstagande. Men är det inte lite dubbelmoral att lägga upp candids då (vilket ni ju gör ganska ofta)? Det är väl inte heller särskilt respektfullt mot Taylor... Bara en tanke.

2012-03-16 @ 10:00:40
Postat av: Tonie

Är en ganska bra policy. Det kanske inte gör nån skillnad i det långa loppet, men det är bra att hålla på sina principer. Och detta med candids? Jag tvivlar på att Taylor misstycker, (vilket JAG tycker är viktigast) och så länge det inte är några skandalösa bilder (som om Taylor skulle vara inbladad i nåt sånt :-). ) så är det väl ok. Paparazzis och folk som tar bilder med mobiler och digitalkameror som läggs ut på nätet tillhör ju dessvärre vardagen för kändisar och det får de/vi nog leva med, på gott OCH på ont. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-03-17 @ 00:00:05



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: