slide show
2012-06-11 / POSTED IN: Rösta på Taylor

rösta rösta rösta!

Tänkte bara påminna er alla återigen att rösta på Taylor inför Teen Choice Awards! Nu i sommar har det ju äntligen blivit dags för alla tonåringars favorit awardshow, nämnligen Teen Choice Awards. Och självklart ska vi rösta varje dag, och självklart på vår ljuvliga Taylor. Minns ni hur bra Taylors fans hade röstat förra året? Taylor vann hela 6 surfbrädor, alltså nästan alla kategorier hon var nominerad för. Och i år ska vi allt se till att hon vinner alla! Kategorierna ni kan rösta på ser ni här nedan och klicka på bilden för att komma till sidan. Rösta rösta rösta!

Female Country Artist
Country Song - Sparks Fly
Single by Female Artist - Eyes Open
Female Artist


Postat av: Tonie

Glöm inte heller att rösta på Taylor på O Music awards. Själv har jag röstat nästan 1400 ggr( ca700 ggr på Army Fan FTW och ca 700 ggr på Most Extreme Fan Outreach) Det går ganska snabbt att komma upp i ett antal röster om man skippar att twittra varje röst och om man lägger upp båda kategorierna sida vid sida och alternerar en röst på varje kategori. Om vi kämpar så kanske vi i år kan slå Tokyo Hotel, som vann stort förra året. KOM IGEN NU SWIFTIES! Visa att Vi är de bästa fansen!



I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-06-11 @ 21:29:50
Postat av: Anonym

Förresten!? Ett stor tack till Sigrid som gör ett jättebra jobb <3! En stående ovation tycker jag är lämplig :-). Eller vad säger ni? Bravo!!!!

2012-06-11 @ 21:31:59
Postat av: Jennifer

Jag tänkte att jag skulle registrera mig idag och börja rösta på Taylor, men jag får hela tiden upp: "SORRY. You do not meet the requirements to vote."

Vad menar dom med det? Att jag är för "gammal" för att rösta? (Jag är 21...) Tycker i så fall att dom tydligare borde skylta med att det är någon åldersgräns...

:(

2012-06-12 @ 15:39:22
Postat av: Tonie

Btw: Nu är jag uppe i 2375 röster :-). Det går som sagt snabbt att få in lite röster. Men fastän jag röstat snart 2400 ggr så är jag "bara" på ca 1740:e plats på listan över dom som röstat mest. Så det är en "liten" bit kvar till 1:a platsen. Lär aldrig nå den heller, om inte om andra drar ner på röstandet rejält eller om jag får fortsätta rösta efter att omröstningen slutat :-).



I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-06-13 @ 00:01:21



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: