slide show
2012-06-23 / POSTED IN: Nyheter

Rolling Stone - Women who rock

Rolling Stone har nämnt Taylors album Speak Now som en av de 50 bästa rockalbumen på deras lista Women Who Rock. Motiveringen till Taylor lyder:
 
She might get played on the country station, but she's one of the few genuine rock stars we've got these days, with a flawless ear for what makes a song click.
 
Kul! Speak Now trillade in på plats 45 ♥
 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m61l79UIiM1qewjrdo1_1280.png
 
Bildkälla
Källa
Postat av: Tonie

Rockalbum!? :-D. Visst, nån låt på Speak Now och även Fearlessalbumet är väl åt det rockiga hållet, men knappast hela skivan. I alla fall i mitt tycke så är Taylor mest country/ pop, men inte så värst mkt. rock, men det är jag det. Alla har ju rätt till sin åsikt. Fast dom kanske inte menar att musiken är Rock bokstavligen, utan mer Taylor´s attityd och inlevelse på scen. För där rockar hon fett <3! :-)

I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-06-23 @ 13:50:42- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: