slide show
2012-07-10 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Taylor nominerad för Do Something Awards

Förra året vann Taylor priset inom kategorin för artister och är nu nominerad i år igen. Kommer ni ihåg vad hon gjorde förra året? Under hennes turné fick hon reda på att många städer i USA hade blivit drabbade av hårda tromber och höll en konsert där alla pengarna skulle gå åt de drabbade. Konserten kallade hon Speak Now, Help Now och har blivit väldigt uppmärksammat. På VH1.com kan man rösta och har kollat om det går att rösta från Sverige, och det gör det! Man behöver bara göra ett konto. För allt Taylor gör för oss, för allt hon gör för de drabbade i världen, för att hon ger oss alla lycka, gå in och rösta. Hon förtjänar att vinna. ♥
 
 
Taylor performed “Speak Now, Help Now” a benefit for victims of recent tornadoes in the United States southeast, donated $250k to Nick Saban’s charity Nick’s Kids, and is active with charities like The Make-A-Wish Foundation, St. Jude Medical Center and Habitat for Humanity.




Källa
Postat av: Tonie

Man kan rösta på Taylor i två olika kategorier: DO SOMETHING: Facebook/ Taylor Swift Takes High School Senior With Leukemia To ACM Awards och DO SOMETHING: Music Artist/ Speak Now, Help Now konserten. Så RÖSTA, RÖSTA RÖSTA!!! I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-07-10 @ 22:36:02
Postat av: Tonie

Just det! Glöm inte att rösta på Taylor på Teen Choice Awards också. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-07-10 @ 22:58:08
Postat av: Sandra

Jag vill jätte gärna hjälpa men är såklart den segaste personen med datorer så fattar inte var man ska klicka sig fram till röstningen :( Just nu är jag fast på "home"

2012-07-11 @ 13:06:59
Postat av: Tonie

Till Sandra: Du sätter muspekaren på Shows- knappen mellan Music och Celebrity (som sitter under den mörkgrå listen) och sen så klickar du på 2012 Do Something Awards- knappen i den svarta rutan som kommer fram (till vänster under Specials) och loggar in med ditt Twitter- konto eller blir medlem hos VH1. Det är gratis, riskfritt och ganska enkelt. Jag vet inte om man kan rösta oändligt många ggr eller om det är en gång per dag/ ip adress.

Nån som vet? Se nu till att rösta allihop, så att hon vinner :-).

I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-07-11 @ 13:52:18
Postat av: Sandra

Hmm, denna gång när jag klickade på länken kom jag fram till röstningen på en gång... och jag behövde inte skaffa konto. Kanske redan har ett :o
Aja får se hur det blir imorgon xD Tack så jäääätte mycket för hjälpen :)

2012-07-11 @ 20:26:33
Postat av: Tonie

Kan kanske vara så att en snäll bloggerska har länkat ihop VH1 länken på TSS med rätt sida hos VH1? ;-).

2012-07-12 @ 02:12:32



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: