slide show
2012-07-23 / POSTED IN: Övrigt

Swiftieträff + konsert imorgon!

Hej på er! 
 
Imorgon kommer vi att ha våran träff med svenska Taylor fans i Göteborg! Det är en hel del som sagt att de ska komma, så det ska bli jättekul att få träffa er. Antingen går vi och fikar eller till och med stannar någonstans att äta (för oss som senare ska gå på konserten behöver kanske lite mat i magen!). Nedan hittar ni även viktig info om Lady Antebellum konserten.
 
Var träffas vi? Utanför Starbucks på centralstationen i Göteborg mot shoppingcentret Nordstan. Om ni inte vet var detta ligger - mejla så förklarar vi mer. 
 
När? Vi tänkte träffas 16:45 med tanke på att Felicia inte kommer ifrån sitt jobb förrän klockan 4. Några kanske tycker det är försent, men med tanke på att vi även senare ska gå på konserten kan vi inte mötas upp för tidigt. Detta blir ett spann på cirka två timmar vi kan tjata om Taylor. 
 
Övrig info: Det kan vara så att vi behöver åka spårvagn eftersom vi inte bestämt var vi ska fika/äta. Ni som inte är ifrån Göteborg kan därför kanske behöva tanka på ett kontoladdningskort som Västtrafik använder sig av. Man kan även skicka sms-biljett. För att underlätta för alla så kan vi försöka undvika att åka spårvagn, och för vi som ska gå på konserten ligger Trädgårn inom gångavstånd i centrala Göteborg.
 
Ang. konserten - Lady Antebellum i Göteborg 24/7
Konserten börjar kl. 19:00 med Jamie Meyer som förband. Han kommer att spela i cirka 45 minuter innan Lady A går på scenen och spelar i 1 och ½ timme. 
 
Vi vet inte vad för reglar/anordningar Trädgårn har angående systemkameror, skyltar eller övrig teknologi. Inte heller har vi någon aning om folk kommer att köa etc. Vi som har fribiljetter (alla som mejlade innan fredag har fått kan jag bekräfta -både i Göteborg och Stockholm) kommer finnas på en "gästlista" i entrén från och med en timme innan showen börjar. Där får ni uppge erat namn. 
 
18-års gräns på Trädgårn finns på golvet vid scenen då det finns en bar som säljer alkoholhaltiga drycker. För er som är under 18 kommer få plats på balkongen över salen. 
 
Ang. konserten - Lady Antebellum i Stockholm 27/7
OBS: KONSERTEN ÄR FLYTTAD TILL CIRKUS FRÅN SKANSEN. 
 
Stockholmskonserten har ingen åldersgräns. Även där hittar ni era biljetter vid entrén och detta är den enda informationen vi har fått. Precis som i Göteborg är Jamie Meyer förband och börjar 19:00. 
 
 
 
 
Postat av: Victoria

Börjar insläppet när de släpper namnlistan vid dörren, dvs 18:00?
Går det fortfarande bra att komma in om man nu står på gästlistan även efter kl 19:00 då det börjat (så att man kanske missar förbandet). Har nämligen lite krångel med tåg/bil till Göteborg imorgon. ^^
Många kramar

2012-07-23 @ 19:32:25
Postat av: Linnéa

Passar mig utmärkt.

2012-07-23 @ 19:42:52
Postat av: Sandra

Nej men vänta nu. Är det inte så att konserten flyttats FRÅN Skansen TILL Cirkus? http://www.cirkus.se/index.php/events/view/lady_antebellum/

Svar: Tack!!! Tur att du märkte det. Hade läst för snabbt och trodde att det stod tvärtom! :)
Taylor Swift Sweden

2012-07-23 @ 19:43:00
Postat av: Emma

Ska vi fika på starbucks? :D
Älskar starbucks :)

Svar: Det kan vi bestämma när vi träffas :)
Taylor Swift Sweden

2012-07-23 @ 22:47:03
URL: http://fifteen.webblogg.se
Postat av: Johanna

Jag kan inte komma på någon utav konserterna, men jag vill bara säga att att ni på TSS gjort ett otroligt bra jobb med att informera alla och allt. Helt otroliga.

Svar: Tack! :) Synd att du inte kan komma!
Taylor Swift Sweden

2012-07-23 @ 23:12:53
Postat av: Clara

Vad Kul! Ses imon:)

2012-07-23 @ 23:53:33
Postat av: Julia

Åh, kan inte komma :-(
Men hoppas att ni får det super, hihi! :-D

2012-07-24 @ 09:25:20
Postat av: Sandra

Hej! Vet du vilken tid man ska hämta sina biljetter om man är på gästlistan (fribiljetter) i Stockholm? Är det också en timme innan?

Svar: Ja precis! Det är den info vi har fått. Vid 18:00 borde de finnas vid entrén.
Taylor Swift Sweden

2012-07-25 @ 09:59:21



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: