slide show
2012-07-23 / POSTED IN: Videos

Intervjuer från Teen Choice Awards

Efter Teen Choice Awards igår blev Taylor intervjuad av E! Entertainment där hon pratar om sina priser, Flo Rida och vad hennes bror Austin tycker när hon tar med honom till galor! Här kan ni se en annan video där Taylor blir intervjuad av Access Hollywood. Hon berättar vart hon ställer alla sina surfbrädor och klarar ut ryktet om att hon och Patrick Schwarzenegger inte dejtar. Ta er en titt på dem!
 
  
Källa
Postat av: Tonie

Appropå Patrick Schwarzeneggenegger :-): det finns en artikel som handlar om just detta i veckans In Touch magazine. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-07-24 @ 19:35:20
Postat av: Tonie

Är väldigt gulligt hur hon är förundrad över att hon vann Choice Movie Voice med The Lorax, särskilt som hon har den mest underbara rösten i universum. I och för sig så kan jag förstå henne, för jag hatar också att höra min röst. Men som "sagt": Taylor har verkligen den vackraste rösten nånsin! Jag skulle kunna lyssna på henne sjunga/prata hur länge som helst <3. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-07-24 @ 20:08:19- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: