slide show
2012-01-13 / POSTED IN: Event

Ytterligare video @ The Ryman

Taylor stannade som sagt förbi The Ryman Auditorium för att debutera Safe & Sound tillsammans med The Civil Wars som hade en spelning i Nashville igår. Nedan kan se ytterligare en video - HQ - med en gullig introduktion av Taylor. Taylor hade på sig en underbar gul klänning, pärlor runt halsen och fint uppsatt hår! Tycker absolut att alla ni som någonsin tvekat på att Taylor inte kan sjunga bra live, ser till att titta på videon. Ingen kan säga att efter att ha sett den här videon att Taylor inte kan sjunga! Däremot är det inte hela uppträdandet, men ni kan se en annan video på hela uppträdandet HÄR. Så himla fint ♥



Videokälla

Förresten - Happy Swiftday! Ingen har väl missat att det är fredagen den 13:e idag? För de flesta kanske detta inte är en otursdag - utan en extra speciell dag!
Postat av: Maria

Gud, hvor vakkert det der er!

2012-01-13 @ 16:46:50
Postat av: Tonie

Så vacker, så spröd och underbar :'-).Helt Jä**a FLAWLESS!!!!! YES! En redig spark i häcken på dom som säger att Taylor inte kan sjunga. Även om jag läste nån halvspydig kommentar på Youtube om att Taylor´s röst endast låter så bra pga röstträning (vilket är BS), men röstträning behöver ju i princip ALLA artister. Det är nog inte många som kan sjunga felfritt från början UTAN att träna upp rösten. (För den delen så hjälper inte DET eller ens "hardcore" datasampling för att hjälpa en del artister. Och inte förhindrar det att dom är stora, kända och älskade av miljoner i alla fall.) Men det känns bra att alla haters får sig en tankeställare och förhoppningsvis tänker om och slutar klanka på Taylor :-). I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-01-13 @ 20:45:13
Postat av: Wilma

http://www.youtube.com/watch?v=V9moyW5Q3-4

Här kommer en länk till en video på YT.

2012-01-20 @ 12:24:03



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: